05 / 07 / 2024

Bursa sosyal donatı projeleri

Bursa sosyal donatı projeleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağlaraltı Mahallesi’ne kazandırılan hizmet binası, bünyesinde aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve BUSMEK Kurs merkezini de barındırıyor.

TOKİ 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı hayata geçirdi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı inşa edildiğini açıkladı. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Osmangazi Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

TOKİ 30 bin sosyal konutun yapımına başladı!

Sosyal konut çalışmalarının hızla devam ettiğimi ifade eden Kurum, "TOKİ'mizle şu ana kadar ülkemizde sosyal donatılarıyla beraber toplam 1 milyon bağımsız bölüm ürettik'' dedi.

Alanya'da yabancılar sosyal donatılı konut tercih ediyor!

Antalya Alanya’da 2019’un ilk on ayında 8 bin 433 konutun satışı gerçekleşti. Yerli müşteriler ucuz konutları tercih ederken yabancı müşteri ise sosyal donatılı site içerisindeki konutları tercih etti...

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa sosyal donatı projeleri Haberi

Bursa sosyal donatı projeleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağlaraltı Mahallesi’ne kazandırılan hizmet binası, bünyesinde aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve BUSMEK Kurs merkezini de barındırıyor. Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ulaşımdan çevreye, tarihi kültürel mirastan spora kadar her alanda önemli projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahalleleri de sosyal donatı alanlarına kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Bağlaraltı Mahallesi’ne de bünyesinde aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve BUSMEK Kurs merkezinin de bulunduğu bir hizmet binası kazandırıldı. Çevre düzenlemeleri halen devam hizmet binasının yanı sıra Bağlaraltı Mahallesi ile Erikli Mahallesi’ni birbirine bağlayan caddede de alt yapı çalışmaları tamamlanırken, önümüzdeki bölgelerde yapılacak asfaltlama çalışması ile bölge önemli bir ana artere kavuşmuş olacak. Bağlaraltı Mahallesi Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir...