06 / 05 / 2024

bursa sosyal tesisler

bursa sosyal tesisler

Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin her bölgesinde sayılarını artırdığı sosyal tesislerin 52’ncisi Zafer Mahallesi’nde hizmete açıldı. Başkan Altepe, “22 senedir takip ettiğimiz bir projeydi ve şükürler olsun hayata geçirdik." dedi.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Kamuya ait sosyal tesisler için yeni tarife belli oldu!

2021 yılı için kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin ödemesi gereken asgari bedeller belli oldu.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa başvuru tarihi!

TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa başvuru tarihi haberimizde yer alıyor.TOKİ Bursa 2020 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Askeri gazino ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Askeri gazino, vardiya yatakhaneleri ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

bursa sosyal tesisler Haberi

bursa sosyal tesisler

Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Zafer Mahallesi’ne sosyal tesis kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Bursa’nın kalbinde yer alan mahalleye belediye binası yapmanın ve çevre düzenlemeleriyle birlikte bölgenin tam anlamıyla sosyal merkez olmasının 1994 yılından beri düşledikleri hayal olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “22 senedir takip ettiğimiz bir projeydi ve şükürler olsun hayata geçirdik. Belediye binasını açmak üzereyiz. 12 bin metrekarelik park alanı tamamlandı. Sosyal tesisimizin de açılışı gerçekleşti. Ne mutlu bizlere. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Zafer, Namık Kemal, Elmasbahçeler, Davutdede ve Anadolu mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Altepe, bu tesisin de diğer tesislerde olduğu gibi Bursalıların uygun fiyatlarla kaliteli hizmeti aile boyu alabilecekleri mekanlardan biri olacağını ifade etti. Her alanda gerçekleştirdikleri hizmetlerle Bursalıların mutluluğunu esas aldıklarını, sosyal...