27 / 04 / 2024

bursa spor merkezi çalışmaları

bursa spor merkezi çalışmaları

Geçtiğimiz yıl temeli atılan Beşevler Jimnastik Spor Salonu, Beşevler İbrahim Yazıcı Stadyumu-Spor Salonu ve Gençlik Merkezi, Barış Spor Merkezi ve Gençlik Salonu'nun inşaatları yükselmeye devam ediyor...

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Şehitkamil İbrahimli Spor Merkezi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi’nde toplam 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen İbrahimli Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

bursa spor merkezi çalışmaları Haberi

bursa spor merkezi çalışmaları

Yürüyüş yollan, bisiklet yolları ve spor tesisleriyle Nilüferlilerin sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyesi, tesisleşme yolunda hızla ilerliyor. Geçtiğimiz yıl temeli atılan Beşevler Jimnastik Spor Salonu, Beşevler İbrahim Yazıcı Stadyumu-Spor Salonu ve Gençlik Merkezi, Barış Spor Merkezi ve Gençlik Salonu'nun inşaatları yükselmeye devam ediyor. 



İLK JİMNASTİK SALONU 


Türkiye'nin ilk jimnastik salonunun temeli de sporun ve sporcunun dostu Nilüfer Belediyesi tarafından Beşevler Mahallesi'nde atıldı. 3 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen ve toplamda 6 bin 500 metAmatör ve profesyonel spor dallarına verdiği destekle Türkiye'nin spor kenti olma yolunda ilerleyen Nilüfer de, temelleri atılan tesisler gün yüzüne uluslararası müsabakalar için antrenman yapabilecek. Nilüfer Belediyesi tarafından göstetemeli atılan tesiste sporcular; judo, eskrim, güreş, karete salonu, büyük ve küçük olmak üzeren Nilüfer...