28 / 04 / 2024

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.



Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bu sene spora yaptıkları yatırımın 50 milyon TL değerinde olduğunu dile getirerek ilçeye çok amaçlı, 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından Kalaba Mahallesinde hayata geçirilen ve içerisinde basketbol sahası ve halı saha bulunan Fırat Çakıroğlu Parkı’nın açılışı yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açılış törenine Keçiören Belediye Başkanı Altınok, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, MHP Keçiören İlçe Başkanı Arif Aksu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

- "Cumhuriyet Kulemizin açılışını 2021’de yapacağız"

Yapılan açıklamada, törendeki konuşması yer alan Turgut Altınok, "Keçiören'de hizmetler tam gaz devam ediyor. Kalaba Kent Meydanımızı dünyanın en güzel meydanı yapıyoruz. Burada ses, ışık ve müzik gösterisi yapacağız. Aynı zamanda burayı bir bitki cenneti yapacağız. Böylesine bir güzel eseri başkentimize ve Keçiören’imize kazandırmış olacağız. Cumhuriyet kulemizin ihalesini de yaptık, onun da yapımına devam ediyoruz. Rabbim nasip ederse 2021 yılında da kulemizin açılışını gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

 


Geri Dön