01 / 05 / 2024

bursa stadında sona gelindi

bursa stadında sona gelindi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Burdur'un yeni stadında sona yaklaşıldı!

Bakanlar, inşaat halindeki stadı gezdi, Gençlik Merkezi'nde gençlerin taleplerini dinledi, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Alsancak Stadı'nda çatı montajı başladı!

54 milyon 880 bin TL'ye ihale edilen Alsancak Stadı'nda sona yaklaşılıyor. 15 bin kişi kapasiteli statta çatı montajı başladı.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Atletico Madrid'in yeni stadında sona gelindi!

Atletico Madrid, 16 Eylül'den itibaren "Wanda Metropolitano" adlı 68 bin kapasiteli yeni stadında oynayacak.

İzmir Menemen İlçe Stadı’nda sona gelindi!

İzmir Menemen Belediyespor'un İlçe Stadı’nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stat, betonarme tribünde toplam 2.500 kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak.

Sakaryaspor'un yeni stadında sona gelindi!

Türk futboluna çok sayıda başarılı sporcu kazandıran ve 2. Lig'e yükselen Sakarya temsilcisi, yeni sezondaki ilk iç saha maçına, UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin kişilik yeni stadında çıkacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'daki yerine yerleştirme işleminde sona gelindi.

bursa stadında sona gelindi Haberi

bursa stadında sona gelindi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda hazırlıkların son aşamaya geldiğini ve heyecanın da günden güne arttığını söyledi. Başkan Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun en kısa sürede tamamlanmasını istediklerini söyleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemde yaptığımız en büyük inşaat olan yeni stadyum, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük eser... Stadyumu Ağustos ayında yapılacak müsabakalara hazırlıyoruz” diye konuştu.

Başkan...