12 / 05 / 2024

Bursa Terrace Evleri

Bursa Terrace Evleri

Yüksekoba Terrace telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Bursa'da Yüksekoba İnşaat tarafından inşa edilen proje Yüksekoba Terrace Evleri 'nin 15 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.

Yüksekoba Terrace Evleri iletişim!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Yüksekoba Terrace Evleri 120 daireden oluşuyor. Yüksekoba Terrace Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Kocaeli Yahya Kaptan Terrace'de fiyatlar artmayacak!

Kocaeli’de inşa edilen Yahya Kaptan Terrace Evleri’nin inşaatı tam gaz devam ediyor. 300 milyon TL'ye hayata geçirilen projede daire satışları devam ediyor.

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık!

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Üç blok olarak yükselecek olan proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

İnanlar Bağdat Caddesi Terrace Deniz Evleri!

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İnanlar Bağdat Caddesi Terrace Deniz Evleri 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje Bağdat Caddesi'nde inşa ediliyor. 

Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Toplam 437 konut ve 508 home ofisten meydana gelen Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Prestij Hayat Bakyapı fiyat 2017!

Prestij Hayat Bakyapı fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Bursa Prestij Evleri'nde teslimler Nisan 2019'da gerçekleştiriliyor...

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları!

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Orange City Bursa'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

Bursa Tuana Evleri'nde anahtar teslim heyecanı!

Bursa inşaat sektörünün belli başlı firmalarından Alpiş Group'un, İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi.

Bursa Terrace Evleri Haberi

Bursa Terrace Evleri

2+1 ve 3+1 daire tiplerinde tasarlanan Yüksekoba Terrace Evleri, Bursa'da inşa ediliyor. Proje 3 bloktan oluşuyor.


Toplam 120 adet daireye sahip olan Yüksekoba Terrace'de 2+1 daireler 130 bin TL'den başlıyor. 3+1 daireler ise 150 bin TL ile 165 bin TL arasında değişim gösteriyor.


Yüksekoba Terrace projesinde süs havuzları, çocuk parkı, kamelyalar ve otopark bulunuyor. Projenin 15 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.


Yüksekoba Terrace telefon ve adres:


Adres: Millet Mah. Derya Cad. No.12 / 17 Yıldırım BURSA


Yüksekoba Terrace telefon: 0224 360 32 60

Web: