29 / 04 / 2024

Bursa turizm 2015

Bursa turizm 2015

TURİZM haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Kokteyl'i Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ve Bursa Skal Kulübü katkıları ile Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

Bursa'da geçtiğimiz yıl 1.3 milyon turist konakladı!

Bursa SKAL Kulübü Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa'da geçen yıl, ilgili bakanlıktan belgeli otellerin rakamlarına göre 1 milyon 334 bin 979 turist konakladı" dedi..

Bursa turizm ile gelişiyor!

Bursa,Osmanlı'ya payitahtlık yapan bir şehir olmanın avantajını da yanına alarak turizm konusunda iddiasını her gecen gün artırıyor. Arap ülkelerinden ciddi turist alan Bursa'nın termal özellikleri cazibeyi artırıyor.

Bursa turizmde fark yaratmaya logo ile başladı!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuru 2015!

TOKİ Bursa Nilüfer'de 1.200 tane daire satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta, 180 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuru 2015 detayları...

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. İşte Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları 2015!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 80 adet konut satıyor. Daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vade imkanı sunuluyor. İşte Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları 2015!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları 2015 detayları...

Bursa turizm 2015 Haberi

Bursa turizm 2015

TURİZM haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Kokteyl'i Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ve Bursa Skal Kulübü katkıları ile Sheraton Otel'de gerçekleştirildi. 


Kokteyl'e sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Bursa'da her yıl turizmin geliştiğini ve gelen turist sayısının arttığını ifade eden Vali Münir Karaloğlu, ilerleyen yıllarda bu rakamların daha da artacağına olan inancını dile getirdi. Uludağ'da bu yıl kar olmasına karşın sezonun 21 Mart'ta kapanmasına değinen Karaloğlu, "Sezonun kapanması sadece işletmecilerin, otel sahiplerinin sorunu değil. Kar olmasına karşın müşteri yok. 21 Mart'tan sonrasında müşteri getirmek için Uludağ'a nasıl müşteri çekeceğimize bakmamız, bunu konuşmamız gerekiyor" dedi. Karaloğlu, "Sektörün geleceği bugünden iyi olacak" diye konuştu. 


ÖNEMLİ YATIRIMLAR VAR 


Bursa'da son dönemde önemli turizm yatırımları yapıldığını ifade eden GÜMTOB Başkanı Mehmet Haluk Beceren, yerli...