17 / 05 / 2024

bursa turizm elçileri

bursa turizm elçileri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın tarihi değerlerini kente gelen yabancı turistlere en güzel şekilde tanıtan ‘EN Kulüp Gönüllü Turizm Elçileri’nin Bursa’nın gururu olduğunu söyledi.

Yüksek kiralar memur ve çalışanları göçe zorladı! Memurlar ve çalışanlar kira yardımı istiyor! 

Savaş sonrası Rusların akın ettiği Antalya'da kira fiyatları yalnızca 5 ayda yüzde 100 arttı. Memurlar daha uygun fiyatlı kiralar bulabilecekleri illere tayin istemeye başlarken, barınma sorununu aşamayan kalifiye turizm işçileri ise kentten göç ediyor. İşte ayrıntılar...

Elıtex Proje Pazarlama Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elıtex Proje Pazarlama Turizm İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta kuruldu.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Elıxa Luxury Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıxa Luxury Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli Alperen Sonad tarafından kuruldu.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

El Rim Turizm İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Rim Turizm İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalaf tarafından kuruldu.

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

Bursa’da ikinci el konutlara rağbet arttı!

Pandemiye rağmen 2020'yi rekorla kapatan Türkiye konut satışlarını rekor seviyede kapattı. Bursa’da 55 bin 222 konutun satıldığı geçen yılda, dikkat çeken ise ikinci el konut satışları oldu.

El Estura Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Estura Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad qaıs K Kamal tarafından kuruldu.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kuteybe Dervişoğlu tarafından açıldı. 

İhracatçılar Turkey yerine Türkiye'yi kullanacak!

TİM Başkanı Gülle, "İhracat elçileri olarak sattığımız her üründe uluslararası arenalarda kullandığımız 'Turkey' yerine bundan sonra 'Türkiye' kullanacağız." dedi.

Rywak El Djazair Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rywak El Djazair Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Djamila Echchikh tarafından kuruldu.

bursa turizm elçileri Haberi

bursa turizm elçileri

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’ya gelen yabancı turistlere, kentin değerlerini ve güzelliklerini en güzel şekilde tanıtan ‘EN Kulüp Gönüllü Turizm Elçileri’nin Bursa’nın gururu olduğunu söyledi.


Bursa’nın geleceği için yatırımlarını ve projelerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte sosyal yaşama renk katan gönüllü turizm elçilerinin Bursa’nın tanıtımına önemli katkı sağladığını söyledi.

Bursa’nın her alanda gelişmesi ile kültür ve medeniyet şehrinin özelliklerini ortaya çıkarmaya devam ettiklerini anlatan Başkan Altepe, “Bursa’nın değerlerini ortaya çıkarırken aynı zamanda bu güzelliklerin tanıtımı, kentin gerçek anlamda bir turizm şehri olması, doğal güzellikleri ve kültürel birikimiyle turizmden istenilen payı alması için de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bursa’ya gelenlere yardımcı olunması ve örnek misafirperverliğin sunulması konusunda üzerimize düşen çok görev var” dedi.


“Gurur duyuyoruz”

Başkan Altepe, Bursa’nın her konuda örnek bir...