04 / 05 / 2024

Bursa Ummanlı yatırımcı

Bursa Ummanlı yatırımcı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Ummanlı yatırımcıları ağırladı. Yatırımcılar Bursa’nın gayrimenkul ve inşaat alanında önemli bir potansiyeli olduğunu ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı'nın hayat geçirdiği Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Proje 990 daireden meydana geliyor

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Bursa'da!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız, bugünkü yazısında Bursa'daki emlak ve inşaat sektörünü değerlendirdi. Yıldız, gayrimenkul yatırımcılarının gözünün Bursa'da olduğunu söyledi.

Ummanlı yatırımcılardan Bursa'ya yatırım sinyali!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Ummanlı yatırımcıları ağırladı. Yatırımcılar Bursa’nın gayrimenkul ve inşaat alanında önemli bir potansiyeli olduğunu ifade etti.

Güney Afrikalı yatırımcı Türkiye’ye güveniyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener yaptığı açıklamada Güney Afrikalı yatırımcının Türkiye'ye güvendiğini söyledi.

Yabancı gayrimenkul yatırımcılarının gözü açıldı!

TURKHOUSİNG Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Sönmezoğlu, yabancı yatırımcının yüzde 70 karla gayrimenkul sattığını belirtti. Sönmezoğlu, Bursa'daki konut fiyatlarına değindi.

Bursa gayrimenkul yatırımcısının gözdesi!

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, Bursa'da gayrimenkul yatırım yapmanın püf noktalarını anlattı.

Bursa Prestij Modern projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

“Huzurlu Yaşam Alanları” sloganıyla İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'yle yatırımcısının yüzünü güldürdü.

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Bursa, yabancı yatırımcı için büyük pazar!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, İngiltere Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Clive Allcorn ile bir araya geldi. Allcorn, Bursa'nın yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Yabancı yatırımcının Bursa'ya ilgisi artıyor!

MS Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhakim Özalp, Bursa’nın tarihi, kültürü ve doğasıyla yabancı gayrimenkul yatırımcılarını cezbeden şehirler arasındaki yerini aldığını söyledi.

Bursa ve Yalova'ya Bahreynli yatırımcı ilgisi!

Bahreyn'den yatırımcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Beyttürk İnşaat, şu ana kadar Yalova'da 25 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Şirket, Bahreynli yatırımcılarla kentteki yatırım imkanlarını buluşturdu.

Bursa ve Yalova Bahreynli yatırımcıların ilgi odağı!

Arap dünyasının en hızlı büyüyen ekonomisi olan Bahreyn’den yatırımcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Beyttürk İnşaat, şu ana kadar Yalova’da 25 milyon dolarlık bir yatırımı gerçekleştirdi.

Bursa Ummanlı yatırımcı Haberi

Bursa Ummanlı yatırımcı

Ummanlı firmaların yer aldığı ziyarette konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Türkiye’nin 2. büyük ihracatçı şehri olan Bursa’nın başta otomotiv, makine, tekstil, kimya ve gıda olmak üzere birçok sektörde önemli bir güce sahip olduğunu açıkladı.


Rising City Gayrimenkul Fuarı ve Bursa İnşaat Fuarı’nın Bursa ekonomisine değer kattığını söyleyen Duran, “Özellikle Ortadoğu coğrafyasından Bursa’mıza büyük bir ilgi var. Ummanlı yatırımcılarımızı da bu fuarlarımızda görmek istiyoruz” dedi. İlker Duran, Umman ile Bursa arasındaki ticaret hacminin her geçen gün arttığını belirterek, yaklaşık 130 Bursalı firmanın Umman’la ticaret yaptığını da sözlerine ekledi.


Umman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nasar Ahammed Selim Al Marhoon, “Bursa’nın ekonomik ve kültürel zenginliklerini bizzat görme imkanı yakaladık. Umman iş dünyası temsilcilerimiz ile Bursalı firmalarımız arasında kurulacak işbirlikleri...