06 / 05 / 2024

Bursa Vizyon Life fiyatları

Bursa Vizyon Life fiyatları

Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 280 bin lira olarak belirlendi. Proje kapsamında 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor...

İnegöl Vizyon 12 soruda tüm detaylarıyla!

Bursa İnegöl’de yükselecek olan İnegöl Vizyon Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 306 adet konuttan ve 13 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, İnegöl Vizyon Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

306 dairelik İnegöl Vizyon Haziran 2023’te teslim edilecek!

Bursa İnegöl’de inşa edilecek olan GNR Günerler İnşaat’a ait olan İnegöl Vizyon, 2023 Haziran’da teslim edilmek üzere alıcılarını bekliyor. Proje ile ilgili tüm detaylar ise belli oldu. İşte ayrıntılar…

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Bursa'ya Osmangazi Meydanı inşa edilecek!

Görev süresinde 10 yılı geride bırakan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme de sadece ilçeye değil. Bursa’ya vizyon kazandıracak projelerle başladı.

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Bursa Emek Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Emek Bilgi Evi'nin yapımı devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Bursa Gold Life'ta yaşam başladı!

Makaza Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Life Evleri'nin anahtarları ve kat mülkiyetli tapuları daire sahiplerine teslim edildi ve konutlarda yaşam başladı.

Bursa Vizyon Life fiyatları Haberi

Bursa Vizyon Life fiyatları



Bursa Vizyon Life projesi Bursa Nilüfer, Balat bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje Se-Ka İnşaat imzası taşıyor.


Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Satış sürecinin devam ettiği Balat Vizyon Life Evleri 'nin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede 52 adet konut yer alıyor.


Se-Ka İnşaa Balat Vizyon Life 'ta yer alan konutlar  4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı


Balat Vizyon Life detaylı fiyat listesi

Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 280 bin lira olarak belirledi. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Bursa Balat Vizyon Konutları 'nda; fitness salonu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, otopark, oturma alanları ve şelale  bulunuyor.


6 bin 244 metrekare arsa...