22 / 07 / 2024

bursa Yenice doğalgaz

bursa Yenice doğalgaz

Abonelik işlemlerinin başlamasının ardından 10 gün içerisinde Yeniceköy Mahallesi sakinleri doğalgaz kullanabilir konuma gelecek. Çalışmaları inceleyen Başkan Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi Mahallelerine de doğalgaz müjdesi verdi...

Ev sahibi ile tartışan kiracı çıldırdı! Doğalgaz vanasını açtı, ev patladı!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilime bir yenisi daha eklendi. Bursa'da bir kiracı ev sahibi ile tartıştıktan sonra doğalgaz vanasını açtı ve sıkışan gazdan dolayı patlama yaşandı. Ev kullanılamaz hale geldi. İşte ayrıntılar...

Bursa Örnekköy'e doğalgaz geliyor!

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Örnekköy’de doğalgaz kazıları başladı.Orhangazi’deki doğalgaz kazı ve dağıtım lisansını elinde bulunduran Armagaz firması tarafından Örnekköy’e gaz götürülüyor.

Bursa Doğalgaz Santral ihalesinin teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bursa Doğalgaz Santralinin ihalesinin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saatini 2 Mayıs 2016 tarihine kadar uzattı.

Bursa Doğalgaz Santrali ihalesinde teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,Bursa Doğalgaz Santralinin ihalesi için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 12 Şubat 2016 tarihine kadar uzattı.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrali özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, iki doğalgaz santralini özelleştirme kapsamıyla satışa çıkarıyor. Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali ihale yoluyla özelleştirilecek.

Aliağa Kombine Çevrim Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali satışa çıkıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ), Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’ni özelleştirilmek üzere satışa çıkardı.

Bursa Yenice doğalgaza kavuşuyor!

Abonelik işlemlerinin başlamasının ardından 10 gün içerisinde Yeniceköy Mahallesi sakinleri doğalgaz kullanabilir konuma gelecek. Çalışmaları inceleyen Başkan Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi Mahallelerine de doğalgaz müjdesi verdi...

Bursa'da doğalgaz hattında patlama yangına neden oldu!

Bursa'da iş makinesi doğalgaz hattını patlattı. Patlama sonucu alev alan gaz yangına neden oldu. Bursa'da, iş makinesiyle altyapı çalışması için kazı yapılırken delinen borudan sızan doğalgaz alev aldı.

Bursa'da doğalgaz çalışmasından sızan gaz alev aldı!

Alınan bilgiye göre, Bursa'da iş makinesiyle altyapı çalışması için kazı yapılırken delinen borudan sızan doğalgaz alev aldı. İtfaiye ekipleri, apartmanların boyunu aşan alevleri söndürmeye çalışıyor.

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

2013'te en fazla kazandıran iş ham petrol ve doğalgaz çıkarımı oldu!

Geçen yıl Türkiye'de günlük ortalama brüt ücret itibariyle en çok kazandıran iş ham petrol ve doğalgaz çıkarımı oldu. Ham petrol ve doğalgaz çıkarımında çalışanların ortalama brüt ücreti günlük 149,19, aylık 4 bin 475,7 lirayı buluyor...

Mecitözü'ne doğalgaz getirilmesi için çalışma başlatıldı!

Bakanlar Kurulu’nda yapılan görüşmelerde sonunda belirli kriterler kapsamında nüfusu 10 binin üzerindeki ilçelere doğalgaz yatırımı yapılabilmesi karar alınmıştı. Çorum’un Mecitözü ilçesine doğalgaz getirilmesi için de çalışma başlatıldı...

bursa Yenice doğalgaz Haberi

bursa Yenice doğalgaz

İnegöl ve Yenişehir’de doğalgaz dağıtımı yapan İNGAZ ekipleri tarafından 25 Eylül 2014 tarihinde başlatılan, Yeniceköy Mahallesine doğalgaz hattı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren abonelik işlemlerinin başlamasının ardından 10 gün içerisinde Yeniceköy Mahallesi sakinleri doğalgaz kullanabilir konuma gelecek. Çalışmaları inceleyen Başkan Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi Mahallelerine de doğalgaz müjdesi verdi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yeniceköy Mahallesine gaz akışını sağlayacak olan Akhisar Mahallesi girişindeki hat çalışmalarını yerinde inceledi. İNGAZ Genel Müdürü ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Faruk Coşkun, Başkan Aktaş ve beraberindekilere çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İncelemenin ardından konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İNGAZ tarafından gerçekleştirilen çok önemli operasyonu yerinde inceledik. 25 Eylül 2014 tarihinde Yeniceköy...