11 / 05 / 2024

Bursa Yunuseli yolları yenileme

Bursa Yunuseli yolları yenileme

Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşümde örnek bölge olarak gösterdiği Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesini şehre bağlayan eski havaalanı yolu yetersiz kalıyor. Yunuseli sakinleri, yolların bir an önce açılmasını istediler.

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Bursa'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye son olarak Yunuseli Mahallesi’ndeki 2 katlı binanın yıkım çalışmalarına başladı.

Bursa Gökdere'ye millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'deki 200 bin metrekarelik alanı, içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, millet kıraathaneleri, çocukların ve gençlerin rahatlıkla vakitlerini geçirebileceği alanların yer alacağı millet bahçesi haline getireceklerini belirtti. 

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Yunuseli Havaalanı'nın arazinin akıbeti merak ediliyor!

Bursa'nın şehir merkezinde bulunan Yunuseli Havaalanı'nın bulunduğu arazinin havaalanı statüsünden çıkarılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Uludağ Üniversitesi’nin yolları tapulanmış!

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin Görükle kampüsü içerisinde yer alan yolların Nilüfer Belediyesi adına tapulandığı ortaya çıktı.

Bursa'da kentsel dönüşüm takası!

Bursa Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılı kentsel dönüşüm projesi başlatan Osmangazi Belediyesi, yeni projedeki daireleri şehir merkezindeki kentsel dönüşüm sahasına taşıyıp, lojmanlarla takas edecek.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

DownTown Bursa fiyat listesi!

Atış Yapı imzası ile İstanbul, İzmir, Ankara ve Mudanya yollarının kesişme noktasında yükselen DownTown Bursa projesinde temel Mayıs ayında atılacak..

Selam Rezidans Yunuseli ile rezidans konforu!

Bugüne kadar 2 binden fazla konut üreten Murat Özer İnşaat, 'Selam Rezidans' markasıyla Bursa Yunuseli'nde yeni bir dönem başlatıyor. Projelendirilmesinden anahtar teslimine kadar her aşamasında büyük titizlik gösterilen Selam Rezidans projesi 151 daire ve AVM'den oluşuyor.

Bursa Yunuseli yolları yenileme Haberi

Bursa Yunuseli yolları yenileme

Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşümde örnek bölge olarak gösterdiği Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesini şehre bağlayan eski havaalanı yolu yetersiz kalıyor. 


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölgedeki Alman kanalını yükseltip çalışmaları bitirmesinin ardından, bölgede yol çalışmalarının da hızlıca tamamlanması bekleniyor. Özellikle son 3 yılda 70 bin yeni nüfusun geldiği Yunuseli-Hamitler aksında şehre bağlantı anlamında bölünmüş yol gerekiyor. Yunuseli Havaalanı önündeki 3 kilometrelik alanın halen 20 yıl önceki hali ile kalması bölgede yaşayanlara ulaşım ızdırabı yaşatıyor. Özellikle sabah ve akşam mesai saati bitiminde evlerine gitmek için havalanı önündeki tek yönlü yolda 1 saat geçirdiklerini belirten vatandaşlar, köy içine giden aksında gerekli kamulaştırmalar yapılarak bölünmüş yol haline getirilmesini istediler. Bursa Büyıikeşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Dairesine bağlı Yunuseli'ndeki asfalt plentini bölgeden taşıyarak şantiye alanına hasılat paylaşımı ile bin konut...