27 / 04 / 2024

Bursa Gökdere'ye millet bahçesi müjdesi!

Bursa Gökdere'ye millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'deki 200 bin metrekarelik alanı, içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, millet kıraathaneleri, çocukların ve gençlerin rahatlıkla vakitlerini geçirebileceği alanların yer alacağı millet bahçesi haline getireceklerini belirtti. 



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekonomi gazetecileriyle buluştuğu basın toplantısında, Bursa'da hayata geçirdikleri projelere ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa Gökdere ye millet bahçesi müjdesi!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Alinur Aktaş, Bursa genelinde olası bir deprem açısından 70 bin riskli bağımsız birimin bulunduğunu ve şu anda devam eden projelerle 20 bin bağımsız birimin dönüştürüldüğüne dikkat çekti. 

- "Gökdere Milet Bahçesi 200 bin metrekarelik alanda açılacak"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, Gökdere'deki 200 bin metrekarelik alanı, içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, millet kıraathaneleri, çocukların ve gençlerin rahatlıkla vakitlerini geçirebileceği alanların yer alacağı millet bahçesi haline getireceklerini belirtti. 

Bursa Millet Bahçesi'nin toplam 41 bin 187 metrekarelik alanda hayata geçirildiğini kaydeden Aktaş, millet bahçesinde bulunan sosyal donatı alanlarını anlattı. 

Aktaş, 70 futbol sahası büyüklüğündeki 500 dönümlük alanda hayata geçecek Ürünlü Millet Bahçesi'nden bahsederek, proje çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. 

Alinur Aktaş, 93 dönümlük Demirtaş Milet Bahçesi'nde ve 86 dönümlük Çeltik Tema Parkı'nda da proje çalışmalarının yürütüldüğünü belirtti. 

Bursa'da 20 bin riskli konut dönüşüyor!


Geri Dön