06 / 05 / 2024

Bursada 87 şantiyeye mühür vuruldu

Bursada 87 şantiyeye mühür vuruldu

Bursa'da 87 inşaatın işçi iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uygun olmadığı için mühürlendiğini bildiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tezel bu sayının Türkiye genelinde ise 758 olduğunu söyledi.

TOKİ'den Amasya'ya 87 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez'de 87 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Amasya Merkez'e 87 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 87 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Konya Milli Emlak'tan satılık 87 gayrimenkul!

Konya Milli Emlak Dairesi, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 87 gayrimenkulü satıyor...

İMO’dan her şantiyeye bir şef kampanyası!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) güvenli yapıların inşa edilmesi için “Her şantiyeye bir şef” kampanyasını hayata geçirdi.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 87'nci sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 87'nci sayısı yayınlandı...

Manisa'daki 87 gayrimenkul satışa çıkıyor!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 87 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Başakşehir'de 87 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1.Kısım'da yer alan gayrimenkulü 87 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Yusufeli Barajı'nda yüzde 87'lik fiziki gerçekleşme sağlandı!

Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nın inşaatında yüzde 87'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

Sabancı Holding'ten yurt dışı çimento yatırımları için 87 milyon Euro sermayeli yeni şirket!

Hacı Ömer Sabancı Holding, Hollanda'da yerleşik 87 milyon euro sermayeli yeni bir şirket kurulmasına karar verildiğini açıkladı. 

AB'den 16 üyesine 87,4 milyar avro destek!

Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 16 üye ülkedeki istihdamı koruma programlarına 87,4 milyar avro mali destek verilmesini onayladı.

Merkez Bankası rezervleri 87 milyar 546 milyon dolar oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri geçen hafta 2 milyar 910 milyon dolar artarak 87 milyar 546 milyon dolara yükseldi.

Yıldız Teknopark'tan 87 firmaya kira indirimi!

Yıldız Teknopark, 2015 yılından beri bünyesinde bulunan şirketlere Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi yapıyor. Kira indirimi teşvikinde 2020 yılında 87 firma hak kazandı.

Elite Concept'te yüzde 10 peşinat ve 0.87 faiz oranı fırsatı!

Çevreci ve akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlayan Elite Concept’te yüzde 10 peşinat, 0,87 faiz oranı ve 15 yıla varan vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Bursada 87 şantiyeye mühür vuruldu Haberi

Bursada 87 şantiyeye mühür vuruldu

Bursa'da 87 inşaatın işçi iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uygun olmadığı için mühürlendiğini bildiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tezel bu sayının Türkiye genelinde ise 758 olduğunu söyledi. 


Türkiye genelinde yaşanan iş kazalarının çoğunun madenlerde ve inşaatlarda meydana geldiğini ifade eden Tezel. iş kazalarından kaynaklanan ölümlerin ise en çok inşaatta olduğunu dile getirdi. Tezek son dönemde denetimlerin sıklaştığına dikkat...