22 / 07 / 2024

bursada itfaiye aracı çamura saplandı

bursada itfaiye aracı çamura saplandı

TOKİ konutları yakınındaki anız yangınına müdahale için gelen Cerrah Belediyesi'ne ait itfaiye aracı çamura saplandı. Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmalarının ardından itfaiye ekibi anız yangınına müdahale etti..

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Çin'de termal tesis inşaatı çöktü!

Doğudaki Fengcheng'deki bir termal enerji tesisi inşaatında gerçekleşen kaza sonucunda, bölgeye onlarca itfaiye aracı gönderildi.

YDA İnşaat borçlanma aracı ihraç edecek!

YDA İnşaat Türk Lirası cinsinden 500 milyon TL tutarı aşmayacak şekilde 48 aya kadar vadeli, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış şeklinde borçlanma aracı ihraç edecek.

Gayrimenkul her dönemde en karlı yatırım aracı!

Yatırım aracı olarak altın ya da mevduat, piyasalardaki değişen koşullara göre karlılığı artan ya da azalan bir ivme gösterirken, her türlü piyasa koşulunda neredeyse her zaman artan bir karlılık getiren tek yatırım gayrimenkul.

Manisa Selendi İtfaiye Amirliği'nde sona gelindi!

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde yeni itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri kurmaya devam ediyor.

Erzincan Fatih Mahallesi'ne modern itfaiye binası!

ERZİNCAN Belediyesi yangın, doğal afet gibi yaşanılacak olumsuzluklara anında müdahale edebileceği çağın gereksinimlere uygun modern bir itfaiye binası yapımına başladı.

Zekeriya Öz Fatih Belediyesi'ne imar işlerine aracı mı oluyordu?

Zekeriya Öz, Dubai tatili, Fatih Belediyesinde imar işlerinde aracı olması, yurt dışında bulunduğu dönemde kendisini işe başlayıp ayrılmış göstermesi" nedenleriyle daha önce meslekten ihraç edildi.

Manisa'daki yeni itfaiye amirliğinin inşaatı başladı!

Demirci ilçesinde 2 adet müfreze ve 1 adet de itfaiye amirliği yapımı için çalışmalarını hızlandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta Oktay Ailesi tarafından bağışlanan arsada temel düzenleme faaliyetlerine başladı.

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İstanbul Bahçelievler'de 100 bin TL sermayeyle Umut Işık tarafından kuruldu...

Manisa Alaşehir'e itfaiye müfrezesi!

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde yeni itfaiye müfrezeleri kurmaya devam ediyor

Antalya Akseki'ye yeni itfaiye binası yapılıyor!

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırcaboyu mevkisinde belediyeye ait bin 249 metrekare alanın itfaiye birimi yapılması için Büyükşehir Belediyesine tahsis edildiğini bildirdi.

Denizli'deki itfaiye binaları onarılıyor!

Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere daha modern itfaiye binaları kazandırarak hizmet kalitesini artırıyor.

Selçuk Özdağ: TOKİ aracılığıyla Doğu'ya 47 bin konut yapıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Özdağ, "Evlerinden ayrılan vatandaşlarımıza bin lira kira yardımız yapıyoruz. Yardımlar onların evleri yapılana kadar devam edecek. TOKİ aracılığı ile o bölgeye 47 bin konut yapıyoruz." dedi.

bursada itfaiye aracı çamura saplandı Haberi

bursada itfaiye aracı çamura saplandı

Yangına giden itfaiye aracı çamura saplanınca kepçeyle kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, TOKİ konutları bölgesinde hasadı yapılmış buğday tarlasında anız yangını çıktı. Aynı zamanda Çavuş köyünde de ev yangını olduğu ihbarını alan İnegöl itfaiyesi, bu yangına gitti. Bunun üzerine Cerrah Belediyesi itfaiyesine haber verildi. TOKİ konutları yakınındaki anız yangınına müdahale için gelen Cerrah Belediyesi'ne ait itfaiye aracı çamura saplandı. İtfaiye aracını saplandığı yerden kurtarma çabaları sürerken, olay yerine İnegöl Belediyesi'nden kepçe çağrıldı. İtfaiye aracının hortumu çekme halatı olarak kullanılıp, araç battığı çamurdan çıkarıldı. 


Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmalarının ardından itfaiye ekibi anız yangınına müdahale etti. 

Yangın kısa sürede söndürüldü. TOKİ sakinlerinin korku dolu anlar yaşadığı yangınla alakalı tahkikat...