06 / 05 / 2024

bursada kamunun elinde bulunan sahiller

bursada kamunun elinde bulunan sahiller

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kentin sahillerindeki kamunun elinde bulunan tesisleri belediyelere devredip halkın kullanımına açacaklarını belirtti. Vali Karaloğlu, "Bu alanları halka açmadan Bursa’yı bir sahil şeridi yapamayız." dedi...

Altın frene bastı! Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe aşağı yönlü başladı. Ons altın 1808 dolara kadar yükselirken gram altın 1107 liraya kadar yükseldi fakat Bugün altın frene bastı. Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları.

İslam Memiş elinde dolar ve euro olanlara korkutan haberi verdi! Bunu yapan tepetaklak olacak! Aman dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş euro ve dolar ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak elinde dolar ve euro olanlara korkutan haberi verdi. Bunu yapan tepetaklak olacak! Aman dikkat!

Elinde euro olanlar hemen baksın! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı! Euro tam olarak böyle olacak!

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Dolar ise güçünü her geçen gün kaybediyor. Euro yükselmeye devame derken elinde euro olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu yanıtını arıyor. Uzmanlar ise ütüne basa basa uyardı. Euro tam olarak böyle olacak! Hemen bakın...

Altın gaza bastı! Bu rakamları görenlerin aklı çıktı! Elinde altını olan acil baksın! 22 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün de milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın fiyatı dün 1107 seviyesine kadar yükselirken altın fiyatları bugün resmen gaza bastı. Bu rakamları görenlerin aklı çıktı! Elinde altını olan acil baksın! 22 Aralık 2022 altın fiyatları.

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüşe yatırım yapan binlerce yatırımcı ''gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken uzmanlardan 2023 yılı gümüş tahmini geldi. Elinde gümüş olanlar acil baksın! Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! 

Dolar 9 gün sonra tam bu rakamı görecek! Resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen koşun bakın!

Dolar kuru her geçen gün değer kaybederken yatırımcılar doların ne olacağını araştırıyor. Merkez Bankası ve ekonomsitler doların geleceği en yüksek rakamı açıkladı. 9 gün sonra dolar tam bu kadar olacak! Elinde doları olan hemen koşun bakın!

Altın fiyatlarında fırtına değil kasırga geliyor! Elinde altını olanlar acil bakın! 21 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü günü küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? sorusunun yanıtını araştırıyor. Elinde altını olanlar acil bakın! 21 Aralık 2022 altın fiyatları.

Elinde gümüş olanlar bu haber sizin için! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gümüş için rekor rakam geldi!

Gümüş yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Altın Kahini İslam Memiş'ten rekor rakam açıklaması geldi. Elinde gümüş olanlar bu haber sizin için! 

Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Tarih belli, acil bakın! Euronun yönü resmen belli oldu!

Euro kuru Avrupa Merkez Bankası faiz kararı sonrası yukarı yönlü hareketine devam etti. Yatırımcılar dolar karşısında güçlenen euro için araştırmalar yaparken elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, tarih belli oldu! Acil bakın...

Dolar 10 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Resmen açıklandı! Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Milyonlarca kişi dolar için yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 10 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi...

Altın fiyatları işte tam kadar olacak! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın!

Altın fiyatları hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Herkes altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. İşte altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın...

Dolar 12 gün sonra tam bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen altını çizdi! Elinde dolar olanlar durmayın hemen bakın!

Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını merak edip araştırmaya devam ediyor. Merkez Bankası doların 12 sonra ne kadar olacağını altını çizerek açıkladı.  Elinde dolar olanlar durmayın hemen bakın!

Elinde Euro olanlar aman dikkat! Euro'nun yönü resmen belli oldu! Hemen bakın!

Elinde Euro olanlar aman dikkat... Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Euro'nun yönü resmen belli oldu! Hemen bakın...

bursada kamunun elinde bulunan sahiller Haberi

bursada kamunun elinde bulunan sahiller


Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kentin sahillerindeki kamunun elinde bulunan tesisleri belediyelere devredip halkın kullanımına açacaklarını belirtti. 


Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Narlı Sosyal Tesisleri’nde Başkan Altepe ile bir araya geldi. Karaloğlu, Narlı Sosyal Tesisleri’nde restoran ve bungalov tarzı konaklama tesislerini inceledi. Vali Karaloğlu, ardından sahil yolunu yürüyerek Karacaali bölgesine geçti. Burada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Karacaali Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı’nı gezen Karaloğlu: "Bursa 145 km sahili olan önemli bir sahil şehri. Ama maalesef çok fazla sahillerden istifade ettiğimiz söylenemez. Son dönemde Büyükşehir Belediyemizin Bursa’nın bu sahil kenti olma kimliğine yönelik çalışmaları var. Sahilde bazı alanlar maalesef kamunun elinde. Bu alanları halka açmamız gerekir. Bu alanları halka açmadan Bursa’yı bir sahil şeridi yapamayız." dedi.


Büyükşehir Belediyesi'nin Narlı’da...