04 / 05 / 2024

bursadaki çamur yakma tesisleri

bursadaki çamur yakma tesisleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce planlanan ve arıtma tesislerinden çıkacak atık çamurların bertaraf edilmesi ile yok edilme sırasında oluşacak ısıdan elektrik üretilmesini esas alan Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi’nde son viraja girildi.

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Çiftçiler ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı! Ayçiçeği fiyatları ne kadar? Borsalarda yağlık ayçiçek kaç TL? 

Sağanaklar sebebiyle çamur olan tarlalara bir süre giremeyen çiftçiler, yağışların azalması ve sıcaklıkların yükselmesiyle ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı. Peki ayçiçeği fiyatları hangi borsada bugün kaç TL oldu?  

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Sdc Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sdc Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Sümeyye ÇAmur tarafından kuruldu.

Jeep Wrangler Rubicon Eylül ayı fiyatları kaç lira oldu? İşte Jeep Wrangler 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

4x4 arazi aracı olması, 32 inç güçlü çamur ve kar lastikleri, 4:1 düşük aralık ve kolay vites geçişleriyle ön plana çıkan Jeep Wrangler, en çok merak edilen araçlardan. Peki Jeep Wrangler Rubicon Eylül ayı fiyatları kaç lira oldu? İşte Jeep Wrangler 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Css Tesis Yönetim Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Css Tesis Yönetim Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Çamur tarafından kuruldu.

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Ürdünlü akademisyenin geleneksel yöntemlerle yaptığı ev büyük ilgi görüyor!

Ürdünlü akademisyen Hamed Yusuf Nazzal, Mefrak'ın El-Fudeyn bölgesinde 35 bin dinara satın aldığı arsasında; arpa samanı, çamur, kül ve keçi kılı malzemelerini kullanarak yaptığı evi görenler şaşkına dönüyor.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Maruf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maruf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Çamur ve Fenih Kayailli ortaklığında kuruldu.

bursadaki çamur yakma tesisleri Haberi

bursadaki çamur yakma tesisleri


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce planlanan ve arıtma tesislerinden çıkacak atık çamurların bertaraf edilmesi ile yok edilme sırasında oluşacak ısıdan elektrik üretilmesini esas alan Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi’nde son viraja girildi. Tesisin Mustafakemalpaşa’da yapılan ve tamamlanmak üzere olan kazan üretim çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, üretimin ardından yapılacak montaj çalışmalarıyla birlikte hem arıtma tesislerindeki çamurun ortadan kaldırılacağını hem de yıllık 2,5 megavatlık elektrik üretimi ile 6.5 milyon TL’lik enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi.


Bursa’nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması amacıyla çevre yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, metan gazından elektrik üretimi, ana içme suyu hattı üzerine kurulan tribünler ile sudan elektrik üretimi ve güneş panellerinden elektrik üretiminin ardından şimdi de arıtma tesislerinde toplanan çamurlardan elektrik üretimi için önemli...