28 / 04 / 2024

bursadaki kapalı pazarlar

bursadaki kapalı pazarlar

Kentsel dönüşümü vatandaşların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekillendiren Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin talepleri üzerine modern ve hijyenik Pazar yerleri oluşturuyor

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Gebze kapalı pazarlarındaki 19 dükkan kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana mahallelerinde yer alan kapalı pazar yerleri içindeki dükkanlar ile kiraya veriliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yapıldı!

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi, semt pazarlarının iyileştirilmesi projesi kapsamında 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Adana Yüreğir'e 2. kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Yüreğir’in ikinci kapalı semt pazarı PTT Evleri Mahallesi’nde yapılıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarları sayısını artıracaklarını söyledi.

Kayaşehir Kapalı Fuar ve Sergi Alanı açıldı!

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını kapalı pazar alanlarına dönüştürme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir ’deki kapalı pazarların üçüncüsü olan kapalı pazar açılış gününde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Tarsus kapalı semt pazarı çatısına güneş enerji paneli kurulacak!

TARSUS’ta bulunan kapalı semt pazarlarının çatılarına, elektrik üretimi için güneş enerji panelleri konulacak. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, tasarruf sağlamak ve temiz enerji elde etmek adına konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Meram Gödene'ye kapalı pazar inşa edilecek!

Meram Belediyesi tarafından ilçedeki semt pazarlarını modern hale getirmek için başlatılan çalışmalar kapsamında Gödene Mahallesi’ne de kapalı pazar yeri inşa edilecek...

Kuşadası’na kapalı pazar yeri!

Aydın’ın Kuşadası İlçesi Hacıfeyzullah Mahallesi’nde 475 tezgah kapasiteli kapalı pazar yeri hizmete açıldı. Pazar yeri, farklı günlerde kurulan semt pazarlarını tek bir çatı altında toplayacak.

Gültepe ve Orhangazi Kapalı Semt pazarları tamamlanmak üzere!

ADANA Sarıçam Belediyesi tarafından bir şiire önce yapımına başlanan Gültepe ve Orhangazi Kapalı Semt Pazarının çatı montajları tamamlandı.

Denizli Göveçlik Mahallesi'ne kapalı pazaryeri yapılıyor!

Merkezefendi’de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi’nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Göveçlik’te de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

Yenimahalle'de kapalı pazarlar yaşam alanlarına dönüşüyor!

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da kolları sıvadı...

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

bursadaki kapalı pazarlar Haberi

bursadaki kapalı pazarlar


Kentsel dönüşümü vatandaşların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekillendiren Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin talepleri üzerine modern ve hijyenik Pazar yerleri oluşturuyor. Mimarsinan, Piremir ve Millet mahallelerine inşa edilecek modern kapalı pazaryerleri Yıldırım’da kalite standartlarını üst noktaya çıkaracak. 2 bin 860 metrekare alanda inşa edilecek Mimarsinan Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde 188 pazar tezgahı ve 34 araçlık otopark alanı yer alacak. Pazar alanı olarak hizmet verecek modern tesis, haftanın belirli günleri ise otopark olarak kullanılarak bölgenin park sıkıntısını da ortadan kaldıracak. Mevcut Pazar yerinin bulunduğu bölgede mahalle sakinlerine hizmet verecek modern tesiste ayrıca çay ocağı, zabıta güvenlik noktası, teknik birimler bulunacak. 10 bin 516 metrekare gibi büyük bir alanda yapılacak Piremir Mahallesi Pazaryeri’nde 339 pazar tezgahı ve 150 araçlık otopark alanı bulunacak. Pazar...