30 / 04 / 2024

bursalı gazeteciler için konut

bursalı gazeteciler için konut

Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa 2022 projesinde toplam 683 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

Konut almak için en uygun dönem!

EGİAD Başkanı Hakan İnci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnci, ev almak için en uygun dönem olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü, yeni imar yönetmeliği için hazır değil!

Bursalı inşaat sektörü temsilcileri, yeni imar yönetmeliğini konuşmak için bir araya geldi. Temsilciler, inşaat sektörünün hazırlıklarını henüz tamamlayamadığını ve yıl sonuna kadar süreye ihtiyacı olduğunu belirtti.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için ön talep başvurusu yapıldı!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti 130 Zonguldaklı gazeteciyi daire sahibi yapmak için ön talep başvurusu yaptı. Başvurular 85 daire (2+1) ve 45 daire (3+1) şeklinde gerçekleşti.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları için ön talep başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinde Halit Yılmaz'ın döneminde başlayan ve Gazetecilerin ev sahibi olması için yapılan girişimler sonuç verdi.

Gaziantep'te gazeteciler için toplu konut yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'te basın mensupları için yapılacak 350 konutluk projenin kentin özelliklerini taşıyan bir yaşam alanı olacağını bildirdi.

TOKİ Bursa'da gazeteciler için konut inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılan projenin inşaatı devam ediyor.

TOKİ Basın Mensupları için 452 konut yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Yunuseli'nde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ Osmangazi BGC konutları Türkiye için iyi bir model!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Osmangazi BGC konutları Türkiye için model olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

Bursa’da 7 firma enerji yatırımları için 405 milyon liralık teşvik aldı!

Otomotiv ve tekstil sektörlerinde öne çıkan Bursa’da bir yıl içinde 7 firma enerji yatırımları için 405 milyon liralık teşvik aldı. Bursalı firmalar ağırlıklı olarak rüzgar ve güneş gibi yenilenebilir enerji yatırımlarına talip oldu

İskenderun Yeni Küçük Sanayi Sitesi için adımlar atılıyor!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinden bir basın açıklaması yaptılar.İbrahim Açıkgöz; "4-5 senelik bir çalışmanın ürününü almak için işin sonuna geldik" dedi.

TOKİ Kocaeli'de gazeteciler için konut projesi yapacak!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Vali Hasan Basri Güzeloğlu' nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güzeloğlu, TOKİ tarafından gazeteciler için yapılması planlanan konut projesinin takipçisi olacağını kaydetti...

bursalı gazeteciler için konut Haberi

bursalı gazeteciler için konut


Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç´a teşekkür ederek, "Konutların klasik TOKİ modeli dışında Bursa yöresel mimarisine uygun yapılacak olması meslektaşlarımızın mutluluğunu arttırdı" dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Gazeteciler Cemiyeti´nin başarılı gazeteciler ödül töreninde müjdeyi verdi. Bursa’da görev yapan gazetecilerin ev sahibi olması amacıyla BGC Başkanı Nuri Kolaylı’nın yoğun çaba harcadığını ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç, “Sayın Kolaylı’yı kutluyorum. Çok önemli bir işe başarıyla imza atıyor. Bursa’daki gazeteci dostlarımıza 452 daire yapımında Kolaylı’nın gayretleri sayesinde son aşamaya gelindi. İnşallah 2016 yılının Nisan ayında evlerinize çok uygun koşullarda sahip...