06 / 05 / 2024

bursalı plastik fabrikaları osbde toplanacakmı

bursalı plastik fabrikaları osbde toplanacakmı

Bursa Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği ( BURPAS ) Başkanı İlker Biliktü, bir OSB çatısı altında üretim yapmak istediklerini, bu konuda da yer arayışlarının devam ettiğini söyledi...

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Haziran'da açılacak!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Hazir

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Bilecik'te açılacak!

Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Haziran ayında açacağını duyurd

Steep TR Plastik fabrikası açıldı!

Mermerciler Organize Sanayi Bölgesinde inşaatı tamamlanan ve üretime başlayan ülkenin teknolojisi yüksek fabrikalarından biri olan Steep TR plastik fabrikası 28 Kasım'da düzenlenen muhteşem bir tören ile açıldı

Hasan Bursalıoğlu: Yabancı yatırımcının yeni gözdesi Karadeniz!

Satış Ajansı’nın kurucu ortağı Hasan Bursalıoğlu, konut faizleri, yabancı yatırımcı tercihleri ve yıldızı parlayan bölgeler gibi sektörün merak ettiği konularda önemli değerlendirmeler ve öngörülerde bulundu...

FKM Plastik İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FKM Plastik İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fahri Kiraz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Papatya Residence 3 Esenyurt'ta kuruldu.

Plastik sektörü, 13 milyar 881 milyon dolarlık hammadde ithalatı gerçekleştirdi!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) 2013 yılı verilerine göre; plastik sektörü, bir önceki yıla oranla yüzde 11 artışla 13 milyar 881 milyon dolarlık hammadde ithalatı gerçekleştirdi.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Kırklareli Vize'de Plastik OSB kurulacak!

Kırklareli'nin Vize ilçesi sınırları içerisinde yapımı planlanan ve 600 Milyon TL'lik bir yatırım olduğu belirtilen Plastik Sanayii OSB alanı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken, bölge halkı konudan habersiz. Peki ama nedir bu Plastik OSB?

Kırklareli'de plastik OSB kuruluyor!

Kırklareli'nin Vize ilçesi sınırları içerisinde yapımı planlanan ve 600 Milyon TL'lik bir yatırım olduğu belirtilen Plastik Sanayii OSB alanı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken, bölge halkı konudan habersiz. Peki ama nedir bu Plastik OSB?

Plastik sektörü Avrupa liderliğine koşuyor!

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel'de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Plastik sektörü 2023 yılında Avrupa liderliğine koşuyor!

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel’de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Demir Döküm Fabrikaları BIST'teki fiyat hareketleri ile ilgili bilgilendirme yaptı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Demir Döküm Fabrikaları BIST'teki fiyat hareketleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

bursalı plastik fabrikaları osbde toplanacakmı Haberi

bursalı plastik fabrikaları osbde toplanacakmı


Bursa Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS) Başkanı İlker Biliktü, Türkiye ambalaj ve plastik pazarından Bursa’nın yüzde 5 pay aldığını kaydederek, bu oranın sadece ambalaj düşünüldüğünde yüzde 2’ye indiğini söyledi. Dernek olarak kümelenme ve bir OSB çatısı altında üretim yapmak istediklerini belirten Biliktü, yer arayışlarının devam ettiğini ifade etti. Plastik sektörü ile ilgili kurulacak sanayi bölgesinde elektrik üretilmesi ile ilgili fizibilite çalışmalarının da gerçekleştirildiğini anlatan İlker Biliktü, 50 üyesi bulunan derneğin üye sayısını yılsonuna kadar 150’nin üzerine çıkaracaklarını, Bursa’da 300 üzerinde üretici bulunduğunu, sektörün geçen yılın ilk 9 ayında yüzde 15 büyüdüğünü dile...