12 / 05 / 2024

Bursa\'nın ilk lojistik okulu

Bursa\'nın ilk lojistik okulu

Yılfert Gemlik Gübre Sanayi A.Ş Bursa'nın ilk lojistik okulunu inşa edecek

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Antalya, Bursa ve Mersin'de 2016'nın ilk yarısında 73 bin konut satıldı!

Türkiye genelinde bu yılın ilk yarısında 630 bin 799 konut satıldı. Yılın ilk yarısında İstanbul'u 67 bin 382 konut satılırken Antalya, Bursa ve Mersin'de toplamda yaklaşık 73 bin konut satıldı.

2016’nın ilk yarısında yeni konut satışları geriledi!

2016’nın ilk yarısında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde proje bakanların sayısı artarken, bu beş şehirdeki toplam yeni konut satışları ise geçen yılın gerisinde kaldı…

Bursa'daki inşaat fuarlarını ilk 2 günde 26 bin 500 kişi gezdi!

Bursa İnşaat 2016' ve 'IRES Gayrimenkul Fuarı' sektör profesyonellerini buluşturuyor. Fuar, ilk 2 günde adeta ziyaretçi akınına uğradı. Nitelikli alıcıların önemli yatırımlarla buluştuğu fuarı ilk 2 günde 26 bin 500 sektör profesyoneli ziyaret etti.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Bursa’nın yapı stoğu güvenli mi?

Araştırmalarda, Bursa’nın dünya ligindeki kentler arasına girdiğini, hatta ilk 50 kent arasında yer aldığını gösteriyor. Bu bile kentsel mutluluk kaynağı. Fakat tüm özelliklerine karşın, Bursa’nın yapı stoğu hiç de güvenli değil.

Hilton, Bursa'nın ilk Yeşil Yıldız Belgeli oteli olarak tescillendi!

Hilton Bursa, gerçekleştirdiği projeleriyle, "Bursa'nın İlk Yeşil Yıldız Belgeli Oteli" unvanını kazandı. Hilton Bursa bu belge karşılığında açıklama yaptı.

Hilton Bursa, Bursa'nın ilk Yeşil Yıldız belgeli oteli oldu!

Kusursuz Uludağ manzarasına sahip Hilton Bursa, "Bursa'nın İlk Yeşil Yıldız Belgeli Oteli" unvanını mutlulukla taşıyor.

Yılın ilk dört ayında 46 bin 661 adet ipotekli konut satıldı!

Türkiye genelinde yılın ilk dört ayında 274.983 adet konut satışı gerçekleşti. Konut satışlarında ilk 5 sırayı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa illeri paylaştı.

Ergin Evler, Bursa'nın tarihi yaşatmayı hedefliyor!

Balat lokasyonuna adım atan ilk Lüks konut projesi olan Ergin Evler, Bursa'nın tarihi ve kültürel komşuluk mirasının yaşatılmasını hedefliyor. Mimar Osman Ergin, Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi.

Ergin Evler Bursa'nın tarihini yansıtıyor!

Balat lokasyonuna adım atan ilk Lüks konut projesi olan Ergin Evler, Bursa'nın tarihi ve kültürel komşuluk mirasının yaşatılmasını hedefliyor. Ergin Evler'in yeni etabında, 190 metrekareden 800 metrekareye kadar 62 daire ve 12 villa yer alıyor.

Bursa\'nın ilk lojistik okulu Haberi

Bursa\'nın ilk lojistik okulu

Gemlik Hamidiye Mahallesi Endüsti Meslek Lisesi'nin yanındaki 10 bin metrekarelik alana lojistik okulu inşa etmeye hazırlanan Yılfert Gemlik Gübre Sanayi A.Ş inşaata kısa süre içinde başlayacak. Bursa'nın ilk lojistik okulu olacak olan proje 8 milyon liraya mal...