02 / 05 / 2024

bursanın stadyumu

bursanın stadyumu

Bursa’nın yeni stadyumu yeni sezona hazır. Bursa'ya yaptırılan yeni stadyum tamamlanma aşamasına geldi. Çatı kaplaması süren ve koltuk dizaynları netleştirilen stadyumun yeni sezona hazır hale geleceği bildirildi.

Bursa'nın yeni stadyumunun çatısı özel teflon malzemeyle kaplanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA'nın son kriterlerine uygun olarak inşa edilen ve tamamlandığında dünyanın sayılı stadyumları arasına girecek, 45 bin kişilik yeni stadyumda, çatının özel teflon malzemeyle kaplanmasına başlandı.

Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü!

Brezilya'da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Sao Paulo kentindeki Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

İzmir Yeni Göztepe Stadyumu ihalesi bugün!

İzmir İli Yeni Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi, TOKİ tarafından bugün ihale ediliyor. İhale saat 14:00'te başlayacak..

Yeni Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak olan Yeni Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” bugün gerçekleştirilecek.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Gaziantep Stadyumu bugün açılıyor!

Mimarlık çalışmalarının Bahadır Kul Mimarlık tarafından yürütüldüğü Gaziantep Stadyumu bugün oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçı ile açılacak.

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Vodafone Arena Stadyumu'nun açılış tarihi bugün açıklanacak!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihi yarın açıklanacak. İşte Vodafone Arena Stadyumu'nun açılış tarihi hakkında açıklanan bilgiler...

bursanın stadyumu Haberi

bursanın stadyumu

Bursa’da inşa edilen 45 bin kişilik yeni stadyumda açık ve kapalı tribünlerde kullanılacak koltuk şekilleri belirlendi. UEFA’nın son kriterlerine uygun olarak inşa edilen ve tamamlandığında dünyanın sayılı stadyumları arasına girecek olan stadyumda, çatı kaplamaları da son aşamaya girdi.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin yeni sembolü olacak en önemli anıtsal yapılandan biri olan stadyumdaki çalışmaların yeni sezona kadar tamamlanacağını belirtti.


Stadyumda çalışmalar hızla devam ediyor


Dünyanın tüm önemli stadyumlarının incelendiğini ve en ayrıcalıklı projenin Bursa’ya kazandırıldığını vurgulayan Başkan Altepe, “Bursa’da 185 bin metrekarelik alana kurulan stadyumumuz artık hızla gelişiyor. Tüm ince işleri ve çatısıyla birlikte hızlı şekilde yol alıyoruz. Bir yandan koltukların imalatı yapılırken diğer yandan çatı inşaatı tamamlanıyor. Dış yüzeydeki dayanıklı teflon kaplama işlemleri sürüyor. Stadyumun diğer parçaları da önümüzdeki...