17 / 05 / 2024

Bursaya yeni teleferik

Bursaya yeni teleferik

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Bartın'a teleferik müjdesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

İstanbul'da 12 yeni teleferik hattı geliyor!

İstanbulluların hizmet etmek üzere planlanan 12 yeni teleferik hattının inşaatı 2019 sonrasında başlayacak. Peki 12 yeni teleferik hattı sizin evinizin oradan geçiyor mu?

İstanbul'a 10 yeni teleferik hattı geliyor!

İBB, 2019 yılı ve sonrasında 10 teleferik hattı inşa etmeyi planlıyor. İBB, Eyüp - Pierre Loti - Miniatürk Teleferik Tesisi için 21 Eylül'de ihaleye çıkılacak.

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Alanya Teleferik projesi Haziran'da açılacak!

Türk turizmine yeni bir soluk getirecek olan Alanya Teleferik için geri sayım başladı. Teleferik Holding’in ikinci büyük yatırımı olan projede, teleferiğin direk ve ekipmanları Rus yapımı helikopterle monte edildi.

İstanbul'da açılacak 10 yeni teleferik hattı!

İstanbul'da 2017'de 2 ve 2019 sonrasında 8 yeni teleferik hattı açılacak. İşte İstanbul'da ayağınızı yerden kesecek 10 yeni teleferik hattı!

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor!

Eyüp-Piyerloti Teleferik Hattını revize ederek, Haliç üzerinden geçerek Miniatürk’e saatte bin 500 kişiyi taşıyacak olan yeni teleferik projesinin ihalesi son aşamada. Yeni hattın 3 istasyondan oluşması planlanıyor.

Trabzon Boztepe'ye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Bursa'ya yeni teleferik müjdesi!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma nefes aldıracak yeni teleferik projesinin detaylarını Kültürpark’t

Bursa'ya ulaşımı rahatlatacak teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Bursa'ya yeni teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Bursaya yeni teleferik Haberi

Bursaya yeni teleferik

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma nefes aldıracak yeni teleferik projesinin detaylarını Kültürpark’ta açıkladı. Başkan Altepe, Bursa’nın ulaşımda önemli adımlar attığını söyleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi, çok yönlü çalışmalarıyla ulaşıma önemli vizyon kazandıran bir belediye haline geldi. Karada, denizde ve havada tüm ulaşım sistemleriyle hızlı büyüyen Bursa’da ulaşıma kalıcı çözümler üretme gayretindeyiz. Kenti bir yandan raylı sistemlerle demir ağlarla örerken bir yandan da Bursa’nın şehir içi ulaşımına yeni alternatifler sunuyoruz. Bursa’nın dağ eteklerinde kurulan semtlerinin şehir merkeziyle entegre olabilmesi için en uygun sistem olan...