02 / 05 / 2024

Burulaş ve Besaş havayolu şirketi

Burulaş ve Besaş havayolu şirketi

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştirakilerinden Burulaş ve Besaş kendi havayolu şirketini kurdu...

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdi Adsız tarafından kuruldu.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Berke Çağdur tarafından kuruldu.

Besa'dan Bodrum The Bo Viera hakkında açıklama!

Besa Marin Turizm İşletmeleri,inşaat çalışmaları devam eden  Bodrum The Bo Viera projesinde izinsiz ve ruhsatsız olarak inşaata devam edildiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

Hiton ve Besa Grup'tan The BO Vue anlaşması!

Hilton ve Besa Grup 18 Temmuz'da gerçekleşecek basın davetiyle "The BO Vue" anlaşması imzalayacak. İmzalanacak anlaşma Türkiye ve Bodrum'a değer katacak.

Burulaş ve Besaş havayolu şirketi Haberi

Burulaş ve Besaş havayolu şirketi

Turizmde büyümeye hızla devam eden Bursa'da yeni bir yatırım yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi iştirakilerinden Burulaş ve Besaş Bursa Hava Yolları adıyla kendi havayolu şirketini kurdu. Firma, Ortadoğu ve Balkanların'da yer alacağı 25 farklı noktaya seferler...