05 / 05 / 2024

Busıness Axıs iletişim

Busıness Axıs iletişim

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim!

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim numarası 0232 375 44 00 olarak belirlendi. İzmir Bornova'da inşa edilen proje Evka-3 metro istasyonuna 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Söğütözü Elmar Towers iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Söğütözü Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Ege Yapı Yedikule iletişim!

Konut, ofis, ticari ünite ve müzeden meydana gelen Ege Yapı Yedikule projesinde ön talep süreci başladı ve satışlar ise yıl sonu başlayacak. İşte Ege Yapı Yedikule iletişim bilgileri...

Dreamlife Alemdağ iletişim!

Dreamlife Alemdağ iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Satışların belediyenin onayıyla başlayacak olan Dreamlife Alemdağ projesinde ön talep süreci ise devam ediyor. Fiyatların 160 bin TL'den başlaması hedefleniyor.

Nurol Park Bağcılar satış ofisi iletişim!

Nurol Park Bağcılar satış ofisi iletişim için 444 6496 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satış süreci devam eden proje İstanbul Bağcılar - Güneşli'de, 55 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Sümer Hukuk Kent Evleri iletişim!

Sümer Hukuk Kent Evleri iletişim bilgilerine 0.352 220 80 80 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Garanti Konut tarafından hayata geçirilen proje toplam 420 adet daire yer alıyor.

Sümer Hukuk Kent iletişim bilgileri!

5 blok şeklinde yükselen Sümer Hukuk Kent projesinde daireler 4 oda 1 salon ve home office şeklinde dizayn edildi. İşte Sümer Hukuk Kent iletişim bilgileri...

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Busıness Axıs iletişim Haberi

Busıness Axıs iletişim

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. OTOMOTİV ve KİRALAMA Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil,...