20 / 05 / 2024

Business Insider istanbul

Business Insider istanbul

ABD’li Business Insider sitesi, 2014'ün en popüler turizm adresi seçilen İstanbul'un birinci olmasını sağlayan nedenleri sıraladı..

Bursa, dünyada en ucuz ve kaliteli kentler sıralamasında ilk 6 şehir arasına girdi

ADB’de yayın yapan Business Insider internet dergisi dünyada bin dolara yaşanabilecek ucuz ve kaliteli şehirleri sayfalarına taşıdı. O listede Türkiye’den ise Bursa yer aldı.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Lila Kağıt da katıldı. Business İstanbul bloklarından üç kat satın alan Lila Kağıt, blokların iki katını yeni merkez ofisi olarak kullanırken diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirecek.

İşte Dünya'nın en büyük inşaat projeleri!

Business Insider tarafından hazırlanan listede, 2035 yılı itibarıyla dünyanın en büyük şehirlerini bambaşka bir çehreye büründürecek milyarlarca dolarlık projelere yer verildi. İstanbul da bir projesiyle kendine yer buldu.

İşte dünyanın milyar dolarlık 11 dev projesi!

2035 yılı itibarıyla dünyanın en büyük şehirlerini bambaşka bir çehreye büründürecek milyarlarca dolarlık projeler belirlendi. Business Insider tarafından hazırlanan listede İstanbul'un Yeni Şehir Projesi 11. sırada yer alıyor.

Dünyanın geleceğine bu 18 dev proje yön verecek!

Türkiye'den de bir projenin yer aldığı ve Business Insider tarafından düzenlenen dünyayı değiştirecek projeler listesinde yer alan Elizabeth Hattı ile ilgili son fotoğraflar geldi.

Business İstanbul’da kiralamalar başladı!

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Dünyanın geleceğine yön verecek 18 mega proje!

Dünyanın geleceğine yön verecek, değişimini sağlayacak mega projeler Business Insider tarafından listelendi. İşte o projeler ve binalar...

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Business Insider istanbul Haberi

Business Insider istanbul

2014'ün en popüler turizm destinasyonu seçilen İstanbul'un birinci olmasının nedenleri sıralandı.


ABD’li Business Insider sitesi, 2014'ün en popüler turizm adresi seçilen İstanbul'un birinci olmasını sağlayan nedenleri sıraladı. İşte Business Insider’a göre ‘İstanbul cazibesi’nin ana başlıkları: 

- Yürüyüş merkezi olarak İstiklal Caddesi. - Ucuz karın doyurma aracı simitler. - Tünel Meydanı. - İstiklal Caddesi üzerindeki Mısır Apartmanı ve modern sanat galerileri. - Eşsiz manzaralı lokantalar. - Günbatımının izlenebileceği teras barları. - Tarihi yapısını koruyan Galata Kulesi. - Geceleri ortaya çıkan sokak yemekleri. - Ve kebaplar…


Modern Sanatlar Müzesi de listede


- Business Insider’a göre Modern Sanatlar Müzesi'nin sunduğu görsel şölen,  Çukurcuma ve Cihangir'in antikacıları ve kafeleri, İngilizce ve farklı dillerde kitapların bulunabileceği sahaflar da İstanbul’u öne çıkarıyor.


Neden istanbul? 


Fiyat olarak yabancılara uygun, oteller ve her...