02 / 05 / 2024

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tayfun Yılmazel Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 400.000,00 TL sermaye bedeliyle Ahmad Antakli tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Mavra İnşaat Kuyumculuk Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavra İnşaat Kuyumculuk Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdi Çelik tarafından kuruldu.

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Selen tarafından kuruldu.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Yasin Güney ve Adlane Bled ortaklığında kuruldu.

Ayz Plastik İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Plastik İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal;'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tunca tarafından kuruldu.

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Haberi

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tayfun Yılmazel Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.


Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Rıfkı Bey Sokak...