06 / 05 / 2024

Buyaka etkinlikleri

Buyaka etkinlikleri

Hizmet vermeye başladığı 2 yıllık sürede cirosunu 300 milyon TL'ye taşıyan Buyaka, ikinci yılında 8 milyon ziyaretçiyi ağırladı. 3. yıl ciro hedefi 350 milyon TL olan Buyaka, ziyaretçi sayısını da 9 milyon kişiye taşımayı hedefliyor.

Buyaka Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Buyaka Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Fatih Eryıldırım tarafından kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Buyaka AVM yılbaşında açık mı?

Buyaka AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Buyaka AVM yılbaşında açık mı? Buyaka AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Buyaka AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Buyaka AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Buyaka AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Buyaka AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Buyaka AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Decathlon Buyaka’da mağaza açtı!

Türkiye’de toplam 18 megaspor mağazası ve E-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de 19.’u mağazası olan İstanbul’daki beşinci mağazasını 30 Ağustos’ta Buyaka’da açtı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Buyaka etkinlikleri Haberi

Buyaka etkinlikleri

Buyaka projesi, 152 mağazadan oluşan alışveriş merkezinin yanı sıra her biri 21 kattan oluşan 3 ofis bloğu ve 22 katlı bir home ofis bloğu ile 2012 yılında hizmet vermeye başladı. Önemli iş ve konut alanlarına ev sahipliği yapan Ümraniye Tepeüstü’nde yer alan lokasyonu, marka karması, modern mimari yaklaşımı ve 3.000 oturma kapasiteli teraslı cafe restoran alanları ile Buyaka, Anadolu yakasının en prestijli alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

30.000 metrekarelik kiralanabilir alışveriş merkezi alanı ve 110.000 metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulan Buyaka Alışveriş Merkezi Müdürü Leyla Özdemir; "Alışveriş merkezimizde Mart 2014'te, geçtiğimiz yıl aynı döneme oranla yaklaşık %20'lik ciro artışı yaşadık. Aynı biçimde ziyaretçi sayımızda da ilk yılımıza göre yaklaşık  %15 artış oldu. Aylık ortalama 670 bin ziyaretçi ağırlıyoruz. Hedefimiz dördüncü...