02 / 05 / 2024

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Arslan ve Yasin Turgut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 2453/1 Sokak'ta kuruldu.

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Bülbül ve Ufuk Bülbül ortaklığında kuruldu.

Fb İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fb İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Barışan tarafından kuruldu.

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükbakkal tarafından kuruldu.

Çelik Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğrul Özfidan tarafından kuruldu.

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Aıman Alkhatıb, Fikret Alma, Haroon Alı Irfan ve Yakup İskurt ortaklığında kuruldu.

Mirkon Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirkon Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Atlı tarafından kuruldu.

Bordo Mimari Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bordo Mimari Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sert tarafından kuruldu.

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Cemal Memişoğlu tarafından kuruldu.

Solhan Ayas Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solhan Ayas Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli Ali Solhan Volkan Ayas tarafından kuruldu.

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Genç tarafından kuruldu.

Avrupa Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Durna ve Mehmet Emin Demiröz ortaklığında kuruldu.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Arı tarafından kuruldu.

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Arslan ve Yasin Turgut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 2453/1 Sokak'ta kuruldu.


Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...