11 / 05 / 2024

Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları

Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları

Büyük Anayurt Kooperatif projesi Arma Yapı tarafından Kayseri' de hayata geçiriliyor. Projede toplam 990 adet konut yer alıyor. Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi adres bilgileri haberimizde yera alıyor.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden büyük indirim! Kaçırılmayacak kampanya başladı! 4 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi'nden büyük indirim geldi! Türkiye Tarım Kredi Kooperatif market, haftanın fırsat ürünlerinin aktüel kataloğunu yayımladı! Peki Tarım Kredi aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirime girdi? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi... 

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'nin tapuları teslim edildi!

20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.

1985 yılında Türkiye'nin en büyük yapı kooperatifi çalışmalarına başlamış!

1985 yılında Türkiye'nin en büyük konut yapı kooperatifi ''Büyükşehir Konut Yapı Kooperatifi'' çalışmalarına başlamış. Kadıköy'de 4.5 milyon metrekare arsa satın alan kooperatif, burada 40 bin konutluk yeni bir şehir kuracakmış.

Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi!

Büyük Anayurt Kooperatif projesi Arma Yapı tarafından Kayseri' de hayata geçiriliyor. Projede toplam 990 adet konut yer alıyor. Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi adres bilgileri haberimizde yera alıyor.

Kayseri Büyük Anayurt Kooperatif teslim tarihi!

Kayseri Büyük Anayurt Kooperatif projesinde 2 oda 1 salon daireler 70 metrekare iken 3 oda 1 salon daireler ise 135 metrekare alan olarak dizayn edildi. Kayseri Büyük Anayurt Kooperatif teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Arma Yapı Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları!

Arma Yapı tarafından hayata geçirilen Büyük Anayurt Kooperatif projesi toplam 990 adet konuttan oluşuyor. Proje Kayseri' de yükseliyor. Arma Yapı Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Büyük Anayurt Kooperatifi Kayseri' de yükseliyor!

Büyük Anayurt Kooperatifi projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 990 adet konut bulunuyor. Büyük Anayurt Kooperatifi Kayseri' de yükseliyor.

Büyükçekmece'de kaçak iş yerinden 16'sı yıkıldı

Büyükçekmece'deki tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nün çevresinde bulunan 18 kaçak iş yerinden 16'sı yıkıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi spor salonu yaptıracak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Vali M.Orhan Taşanlar İlköğretim Okuluna spor salonu yaptıracak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesini yapacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesi için ihale açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otopark ihalesi yapıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 20 yıl süreyle otopark olarak kullanılmak üzere ihale açtı

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları Haberi

Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları

Büyük Anayurt Kooperatif projesinde toplam 990 adet daire yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 70 metrekare iken  3 oda 1 salon daireler ise 135 metrekare alan olarak dizayn edildi.


Büyük Anayurt Kooperatif projesinde taksitler 9 ay boyunca ödeme seçeneği yer alıyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Büyük Anayurt Kooperatif projesinde 2+1 daireler 3 bin 300 TL, 3+1 daireler 5 bin 500 TL aylık taksitle ödeme seçeneği bulunuyor. 


Büyük Anayurt Kooperatif projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 76 bin TL iken 3+1 dairelerin fiyatları ise 135 bin TL olarak satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanıyor.


Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi

ADRES: Tacettin veli mah. Halit Narin Cad. Bahadır Plaza. No:7/9 Melikgazi/ Kayseri


Arma...