04 / 05 / 2024

Büyük Antakya Oteli

Büyük Antakya Oteli

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, her ay periyodik olarak düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi, hizmetlerini aktardı.

1936'da dünyanın en büyük oteli! 1200 odalı otel yaklaşık 50 milyon rubleye mal olmuş!

1936 yılında Moskova'da şehrin yeni açılmış dünyanın ise en büyük otelinin açılış töreni yapılmış.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Büyük Avanos Hotel 36.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 242 bin 232 TL olarak belirlendi. 

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

Hatay Büyükşehir'den muhtarlık ofisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya ilçesine bağlı Esentepe Mahallesine kazandırılan muhtarlık ofisinin açılışı gerçekleşti.

Erzurum Büyükşehir'den 15 milyon TL'ye satılık otel!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken İlçesi Osmanbektaş Mahallesindeki oteli ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta yapılacak..

Hatay’ın en büyük altyapı projesi hayata geçiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), "50 yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi çerçevesinde başlattığı Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Hatay Büyükşehir'den yeni sosyal alan!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Antakya ilçesi Esentepe Mahallesinde yıllar önce ağaçlandırılan ancak kendi kaderine terk edilen Yüksel Acun Koruluğu’nu yaptığı çalışmalarla mahalle sakinlerinin çok amaçlı kullanabileceği bir hale getiriyor.

2006 yılında en büyük otel ve kongre merkezi Bomonti'ye!

2006 yılında Global ve Çelebi grupları, İstanbul'un en büyük oteli ve en büyük kongre merkezini Bomonti'ye inşa edilecekmiş. Bira Fabrikası'nın tarihi binası da restore edilerek eğlence ve gezi mekanı haline getirilecekmiş.

Büyük Antakya Oteli Haberi

Büyük Antakya Oteli

Büyük Antakya Oteli'nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Kimyeci, belediyenin Kentsel Dönüşümde her hangi bir ekonomik menfaatinin kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi ve “Belediyenin rantı, milletin duasıdır” dedi. Slayt gösterisi eşliğinde Antakya'nın tüm mahallelerine yönelik gerçekleştirdikleri hizmetleri aktaran Başkan Kimyeci, daha yaşanılabilir, temiz alanları kent halkına sunmanın en büyük kazançları olacağını ifade etti.

Kentsel Dönüşüm konusuna önem verdiklerini söyleyen Başkan Kimyeci, 28 Aralık 2015 tarihinde projelerini Bakanlığa ilettiklerini hatırlattı, gerekli incelemelerin yapıldığını, ardından Antakya Belediyesine proje onaylama yetkisinin verildiğini bildirdi. Başkan Kimyeci, bundan sonraki süreçte 350 bin metrekare alanda depreme dayanıklı, yaşam konforu açısından örnek alanları oluşturma gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Antakya, Reyhanlı ve İskenderun'un su zamlarına itirazlarını mahkeme kabul etti …

Hatsu'nun il genelinde su tarifesini 2 lira artı...