29 / 04 / 2024

büyük konak residence satılık ev

büyük konak residence satılık ev

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare birim olarak 6 bin dolardan başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Konak’ta Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor!

Konak’ta inşaatına ara verilen Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor. Yaşanan skandalla ilgili hiçbir önlem almayan İzmir Büyükşehir adeta üç maymunu oynuyor.

İzmir Büyükşehir Meclisinde 'gökdelen' tartışması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Yatırımcının karşısında değiliz ama kentin silüetini bozacak olağan dışı ve çarpıcı yapılaşma tarzı olamaz. Büyükşehir belediye başkanımızın da bu konuda aynı hassasiyet içinde olduğunu geçmişteki beyanlarından biliyoruz" dedi...

Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası!

Üsküdar sahiline yürüyerek ulaşılabilecek bir noktada yükselen Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası kapsamında konut alıcılarına bölgedeki 30 yıllık evlerden daha ucuz fiyata konak sahibi olma fırsatı veriyor..

İzmir Büyükşehir'den 332.7 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde 332.7 milyon TL'lik yeni proje yaptırılacak..

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat!

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare birim olarak 6 bin dolardan başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Asce Kıral Büyük Konak Rezidans fiyat!

Asce & Kıral Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor.

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Büyük Konak Residence fiyat!

Büyük Konak Residence fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlıyor. Projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

büyük konak residence satılık ev Haberi

büyük konak residence satılık ev

Büyük Konak Residence projesi 21 ve 10 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Büyük Konak Residence projesinde 2+1, 3+1,4+1 ve 4+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. 


Büyük Konak Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasının nezih ilçesi Kadıköy'de, Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında yer alıyor. Proje 3 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.  


Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat!

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Büyük Konak Residence'ta 67 adet daire yer alıyor.


Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Kadıköy Büyük Konak Residence projesinde konut teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 



Adres: Tevfikpaşa Sokak No:14/1 Kadıköy-İstanbul


Tel: +90(216) 350 01 84 - 85 

Web: http://ascekiral.com/proje/buyuk-konak-residence

Gizem...