03 / 05 / 2024

Büyük Yalı satış fiyatları 2016

Büyük Yalı satış fiyatları 2016

2019'un ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Büyük Yalı Evleri'nde ilk olarak birinci etabında 786 konut satışa çıkarıldı. İşte Büyük Yalı Evleri fiyat listesi 2016...

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

İstanbul’un en büyük arazisi satışa çıktı!

1 milyon 157 bin metrekarelik büyüklüğü ve değeri ile uzun yıllar sürekli gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ihalesi yapılarak satılan Galatasaray arazisinin ardından fiyatların artışa geçtiği Riva bölgesinde İstanbul’un en büyük arazisi satışa sunuldu.

Avenue İstanbul Büyükçekmece satış ofisi!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projede daire fiyatları 443 bin TL'den başlıyor...

İspanya'nın en büyük gayrimenkul satışı yapıldı!

İspanyol Santander bankası 12 milyar dolar değerindeki mülklerini Amerikalı Blackstone Grubu'na sattı. İşlem, İspanya tarihinin en büyük mülk satışı olarak gösterildi.

İzmir Büyükşehir'e Buca Konutları'ndan rekor gelir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uygun fiyatlarla satışa çıkardığı Buca Konutları’ndan 37 tanesi daha sahibini buldu, büyükşehir satışa çıkardığı konutlardan 89 milyon 183 bin TL gelir elde etti.

Büyük Yalı Zeytinburnu daire fiyatları 2017!

Toplam 660 milyon TL yatırımla inşa edilen Büyük Yalı Zeytinburnu projesinde 1.500 konut, ofis ve ticari birim alanları bulunuyor. Proje Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Büyük Yalı Zeytinburnu daire fiyatları 2017...

Büyük Yalı Evleri fiyat listesi 2016!

2019'un ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Büyük Yalı Evleri'nde ilk olarak birinci etabında 786 konut satışa çıkarıldı. İşte Büyük Yalı Evleri fiyat listesi 2016...

Zeytinburnu Büyük Yalı ödeme seçenekleri!

İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda konumlandırılan Büyük Yalı projesinde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Zeytinburnu Büyük Yalı ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Büyük Yalı İstanbul proje fiyatları!

Dün lansmanı gerçekleşen Büyük Yalı İstanbul proje fiyatları 1 milyon TL’den başlayarak değişiyor. Projede ilk olarak 560 ünite satışa çıktı.

Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı!

Kullar İnşaat imzalı Lavinya City projesi 305 konut ve 17 dükkandan meydana geliyor. Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı.

Büyük Yalı satış fiyatları 2016 Haberi

Büyük Yalı satış fiyatları 2016

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Zeytinburnu Büyük Yalı projesi 1.500 daire, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. 


2019'un ilk çeyreğinde tamamlanması planlanan Büyük Yalı Evleri'nde birinci etabında 786 konut satışa çıkarıldı.


Büyük Yalı Evleri fiyat listesi 2016!


Büyük Yalı Evleri fiyat listesi metrekare birim bazında 13 bin TL ile 25 bin TL aralığında değişiyor.


İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolunda hayata geçirilen Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri'nde yüzde 10 peşinattan sonra 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. 


111 bin metrekare alanda inşa edilen Büyükyalı İstanbul Evleri'nde daire sahiplerine sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye


Tel: 0212 557 73 73

Web: