24 / 07 / 2024

Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

İBB Başkanı Kadir Topbaş, "Türkiye'ye model olması için küçük çaplı olarak deniz suyundan içme suyu üretme çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Büyükçekmece'nin yolları yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Büyükçekmece Beykent Devlet Hastanesi açılıyor!

Büyükçekmece ilçesi Beykent’te yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin binası, Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek hizmete hazır hale getirildi.

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Büyükçekmece'deki okullar onarılıyor!

Okulların tatile girmesiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Dr. Sadık Ahmet ve Dr. Hasan Akgün ilköğretim okullarında çalışmalara başladı.

İntes İnşaat Büyükçekmece Belediyesi yapım ihalesi aldı!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015/65002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik'' dedi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

Büyükçekmece'ye modern altgeçit!

Başkan Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en çok kullanılan ve kentimizin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki altgeçit Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yenilenerek modern bir çehreye kavuşturuldu" dedi

Emaar Türkiye ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmece'de açacak!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye'deki yatırımlarına 'designer outlet' denilen lüks indirim AVM'leri ile devam edecek. Emaar Türkiye ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmece'de açacak

Büyükçekmece Güneş Sokak yeni çehresine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol ve tretuvar çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Atatürk Mahallesi, Güneş Sokak'ta başlatılan çalışmalar kapsamında mevcut yol genişletilerek, ihtiyaçlara yanıt verecek bir hale getiriliyor

Büyükçekmece'deki imara aykırı binalar yıkılacak!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Büyükçekmece'de yer alan imara aykırı ve kaçak binaların yıkım işini ihaleye 19 Kasım'da çıkarıyor. Söz konusu iş 90 günde tamamlanacak.

Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece'de yapımı devam eden İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni basına tanıttı. İSKİ ve üniversitelerin katılımıyla deniz suyundan içme suyu elde etmek için bir araştırma merkezi kuracaklarını açıklayan Topbaş, şöyle devam etti: "İstanbul'a ve gelecekte Türkiye'ye model olması için küçük çaplı olarak deniz suyundan içme suyu üretme çalışmasını başlatıyoruz. Paket bir bölgede bunu yapacağız. Şimdilik buna ihtiyacımız yok ama bu teknolojiyi ülkemize getirmek için çalışmayı...