02 / 05 / 2024

Büyükçekmece'deki okullar onarılıyor!

Büyükçekmece'deki okullar onarılıyor!

Okulların tatile girmesiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Dr. Sadık Ahmet ve Dr. Hasan Akgün ilköğretim okullarında çalışmalara başladı.




Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bazı okullarda görülen eksiklikler ve tadilat ihtiyacı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü harekete geçirdi.


Çalışmalar Hummalı Bir Biçimde Sürüyor


Okulların tatile girmesiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Dr. Sadık Ahmet ve Dr. Hasan Akgün ilköğretim okullarında çalışmalara başladı. Daha fazla hijyenik olması ve öğrencilerin ihtiyacını daha sağlıklı bir ortamda karşılayabilecekleri tuvaletler yapıldı. Hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler okullarda tespit ettikleri diğer eksiklikleri de gidererek çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar okulların açılış tarihine kadar yetiştirilecek.


"Eğitim gelecek demektir"


Eğitime vermiş olduğu desteklerden ötürü "Okulcu Hasan" olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek; "Parlak bir gelecek istiyorsak eğitim önceliğimiz olmalı. Okullarımızın A'dan Z'ye her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime vermiş olduğumuz desteğimizi sürdürüyoruz" dedi.


Büyükçekmece Belediyesi




Geri Dön