17 / 05 / 2024

Büyükçekmecedeki okullar yenileniyor mu

Büyükçekmecedeki okullar yenileniyor mu

Okulların tatile girmesiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Dr. Sadık Ahmet ve Dr. Hasan Akgün ilköğretim okullarında çalışmalara başladı.

Kırtasiye ürünlerine büyük zam! Kesenin ağzını sonuna kadar açın

Okulların açılmasına sayılı günlerin kala,  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerine büyük zam geldiğini açıklayarak merdiven altı yerler için uyarılarda bulundu.

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında İstanbul’un öncü ilçeleri arasında yer alan Büyükçekmece’de riskli yapıların yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürerken bu yapıların yerlerini de depreme dayanıklı modern yapılar alıyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Akgün, “Şu ana kadar 600’den fazla bina yıkıldı ve şehir yenilenmeye devam ediyor'' diye konuştu.

Büyükçekmece dönüşümle yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün öncülüğünde ilçede devam ettirilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürerken, risk arz eden binalar yerlerini güvenli ve modern binalara bırakıyor.

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Büyükçekmece'nin yolları yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Büyükçekmece'nin üst geçitleri yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, D 100 Karayolu üzerindeki üst geçitlerde bakım onarım çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir'in hizmet binası yenileniyor!

Yapımına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilk başkanlığı döneminde başlanan ve önceki yönetimce adeta çürümeye terk edilen Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası, yine Menderes Türel tarafından yeniden belediyenin ve halkın kullanımına kazandırılıyor.

Manisa Gördes'in yolları büyükşehirle yenileniyor!

Manisa’nın her yerinde yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarını yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Çiçekli, Dutluca, Beğel, Börez ve Oğulduruk Mahallelerini birbirine bağlayan 19 kilometrelik yolda yol bakım, onarım ve yama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Büyükçekmecedeki okullar yenileniyor mu Haberi

Büyükçekmecedeki okullar yenileniyor mu


Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bazı okullarda görülen eksiklikler ve tadilat ihtiyacı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü harekete geçirdi.


Çalışmalar Hummalı Bir Biçimde Sürüyor


Okulların tatile girmesiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Dr. Sadık Ahmet ve Dr. Hasan Akgün ilköğretim okullarında çalışmalara başladı. Daha fazla hijyenik olması ve öğrencilerin ihtiyacını daha sağlıklı bir ortamda karşılayabilecekleri tuvaletler yapıldı. Hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler okullarda tespit ettikleri diğer eksiklikleri de gidererek çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar okulların açılış tarihine kadar yetiştirilecek.


"Eğitim gelecek demektir"


Eğitime vermiş olduğu desteklerden ötürü "Okulcu Hasan" olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek; "Parlak bir gelecek istiyorsak eğitim önceliğimiz olmalı. Okullarımızın A'dan Z'ye her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak...