28 / 04 / 2024

Antalya Büyükşehir'in hizmet binası yenileniyor!

 Antalya Büyükşehir'in hizmet binası yenileniyor!

Yapımına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilk başkanlığı döneminde başlanan ve önceki yönetimce adeta çürümeye terk edilen Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası, yine Menderes Türel tarafından yeniden belediyenin ve halkın kullanımına kazandırılıyor.



Yapımına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilk başkanlığı döneminde başlanan ve önceki yönetimce adeta çürümeye terk edilen Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası, yine Menderes Türel tarafından yeniden belediyenin ve halkın kullanımına kazandırılıyor


Estetik yapı

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaatının büyük bir bölümü tamamlandı. Tefrişat ve peyzaj çalışmalarında ise sona gelindiği binaya birimler teker teker taşınmaya başladı. Akıllı bina sistemiyle yapılan binanın içi ve dışı modern ve estetik yapısı ile dikkat çekiyor. Belediye çalışanlarının daha konforlu bir çalışma imkanı sunulan hizmet binasında Büyükşehir Belediyesi birimlerinin vatandaşa daha rahat hizmet verilebilecek.

 

Tam donanımlı

 

Binada, hizmet birimlerinin yanı sıra meclis salonu, konferans salonu, toplantı salonları, nikah salonu ve 500 araçlık otopark yer alıyor. Büyükşehir Belediye Meclis Toplantıları da artık yeni hizmet binasında gerçekleşecek. Yeni meclis salonun da teknolojik imkanlardan yararlanılacak, Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni binasında Meclis üyelerinin oy kullanımında parmak sistemine geçilecek meclis üyeleri parmak sistemiyle oy kullanacak.

 

Özlenen hizmet binası

 

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 10 yıl önce temeli atılan ancak önceki yönetim tarafından adeta çürümeye terk edilerek tamamlanamayan yeni hizmet binası, Başkan Türel’in ikinci döneminde yarım kalan inşaat yeniden başlamıştı. Tamamlanan hizmet binasının iç tasarım görsel ve hizmet alanları Antalyalıların yıllardır özlemini duyduğu bir yapıya dönüştü.


Antalya İleri


Geri Dön