27 / 04 / 2024

Kırtasiye ürünlerine büyük zam! Kesenin ağzını sonuna kadar açın

Kırtasiye ürünlerine büyük zam! Kesenin ağzını sonuna kadar açın

Okulların açılmasına sayılı günlerin kala,  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerine büyük zam geldiğini açıklayarak merdiven altı yerler için uyarılarda bulundu.



Bir yaz tatilin daha sonuna gelindi. Okulların açılması ile okul alışverişine çıkan aileler gördükleri fiyatlar karşısında şaşkına uğradı. Fiyatların oldukça yükseldiğini görenler en hesaplı yerlerden alışveriş yapmak için fiyat araştırmalarına başladı.

Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerinde geçen yıla göre yüzde 80 zam olduğunu açıkladı. Şendil, merpen altı üretimlere dikkat edilmesi gerektiğini  vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön