08 / 05 / 2024

Kırtasiye ürünlerine büyük zam! Kesenin ağzını sonuna kadar açın

Kırtasiye ürünlerine büyük zam! Kesenin ağzını sonuna kadar açın

Okulların açılmasına sayılı günlerin kala,  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerine büyük zam geldiğini açıklayarak merdiven altı yerler için uyarılarda bulundu.



BİR ÇANTA 800 TL'YE DOLUYOR

Kırtasiye masrafları gittikçe pahalandı.  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil, bir çantanın 600 ile 800 liraya dolacağını açıkladı. Yüksek fiyatlardan dolayı merpenaltı üretime yönelmek zorunda kalan aileler için uyarıda bulunan Şendil, "Veliler, merpen altı, üreticisi ya da ithalatçısı belli olmayan ürünlerden uzak durmalı" dedi.
  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön