08 / 05 / 2024

kırtasiye eşyaları fiyatları

kırtasiye eşyaları fiyatları

Okulların açılmasına sayılı günlerin kala,  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerine büyük zam geldiğini açıklayarak merdiven altı yerler için uyarılarda bulundu.

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, kiracıları tahliye ettikten sonra ve eşyaları balkondan sokağa attı. O ev sahibine 1.500 TL para cezası kesildi. İşte ayrıntılar...

BİM'de bu cuma halı yıkama makinesinden, mutfak eşyalarına kadar birçok üründe indirim var!

BİM 5 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımladı. BİM'de bu hafta; halı yıkama makinesinden, küçük ev aletlerine, beyaz eşyalardan, teknolojik ürünlere, kozmetik malzemelerden, mutfak eşyalarına kadar birçok kategoride ürün indirimli fiyatları ile raflarda yerini alıyor.

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Kırmızı ette fiyatlar yeniden yükseliyor! Bir haftada 15 TL zam geldi!

Kırmızı et fiyatları kısa bir duraklamanın ardından tekrar yükselişe geçti. 45 gün önce 220 TL’ye kadar gerileyen karkas etin kilogramı, tekrar artarak ortalama 250 TL’yi aştı. Son bir haftada özellikle kuzu etindeki 15 TL’lik fiyat artışı yaşandı.

E-devlet kırtasiye yardım başvuru ekranı: 2023 kırtasiye desteğinden kimler yararlanıyor?

Devlet eğitim öğretim yardımları kapsamında kırtasiye desteği verileceğini açıkladı. Peki, kırtasiye desteğinden kimler faydalanıyor? İşte detaylar...

Migros'ta boyama seti 169,90 TL’ye, mega kırtasiye seti 149,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199,90 TL düştü!

Migros’ta çok konuşulan indirim kampanyası 13 Eylül’e kadar devam edecek. Bu kapsamda, boyama seti 169,90 TL’ye, mega kırtasiye seti 149,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199,90 TL düştü. İşte 9 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

2023 e-Devlet kırtasiye yardım başvurusu! Başvuru ekranı burada! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne ve babalar çocuklarının eğitim masrafları için verilen yardımları araştırıyor. Bu kapsamda, kırtasiye yardımı ön plana çıkıyor. Peki, kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır? Ne zaman ödenecek? Kırtasiye yardımı kaç TL? İşte detaylar...

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

Ankara'da 250 bin öğrenciye 500 TL kırtasiye desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için maddi durumu yetersiz ailelerin öğrenci çocukları için 500 TL kırtasiye desteği sunacak. İşte ayrıntılar...

Anne babalara müjde! Kırtasiye yardımı başvuruları başladı! 1 Eylül’den itibaren hesaplara yatacak! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye yardımı başvuruları başladı. Kırtasiye yardımı başvuruları e-Devlet sisteminden online olarak alınacak. Ekonomik destek çerçevesinde kırtasiye yardımı için öğrenci başvuru süreci 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için merakla araştırılıyor.

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

kırtasiye eşyaları fiyatları Haberi

kırtasiye eşyaları fiyatları

Bir yaz tatilin daha sonuna gelindi. Okulların açılması ile okul alışverişine çıkan aileler gördükleri fiyatlar karşısında şaşkına uğradı. Fiyatların oldukça yükseldiğini görenler en hesaplı yerlerden alışveriş yapmak için fiyat araştırmalarına başladı.

Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerinde geçen yıla göre yüzde 80 zam olduğunu açıkladı. Şendil, merpen altı üretimlere dikkat edilmesi gerektiğini  vurguladı.

BİR ÇANTA 800 TL'YE DOLUYOR

Kırtasiye masrafları gittikçe pahalandı.  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil, bir çantanın 600 ile 800 liraya dolacağını açıkladı. Yüksek fiyatlardan dolayı merpenaltı üretime yönelmek zorunda kalan aileler için uyarıda bulunan Şendil, "Veliler, merpen altı, üreticisi ya da ithalatçısı belli olmayan ürünlerden uzak durmalı" dedi.