04 / 05 / 2024

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, kiracıları tahliye ettikten sonra ve eşyaları balkondan sokağa attı. O ev sahibine 1.500 TL para cezası kesildi. İşte ayrıntılar...



Ev sahipleri ile kiracılar arasında olaylar gün geçtikçe kızışıyor. Her gün tarafların tartışmaları gündeme gelirken, yeni bir olay da İstanbul Avcılar'da yaşandı. 

Ambarlı Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddialara göre 4 katlı binanın 4'üncü katındaki daire, bir süre önce eşyalı olarak yabancı uyruklu birine kiraya verildi. 

Ardından kiracıların, dairenin odalarını başkalarına kiraladığını öğrenen ev sahibi, kiracıların daireyi boşaltmalarını istedi. 

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; emlakçı ile birlikte hareket eden konut kiracıları daireden çıkardıktan sonra evdeki hurda haline gelen tüm eşyaları elden çıkardı.

Buzdolabı, fırın ve çamaşır makinesini hurdacılara satan konut sahibi, diğer tüm eşyaları pencereden aşağı attırdı. Mahallelinin uyarılarına aldırış etmeyen konut sahibi, eşyaları camdan atmasının ardından dairenin camına yeniden kiralık ilanı astı. 

Yoldan geçenler ve mahalle sakinleri, konut sahibinin camdan attığı ve kaldırımı tamamen kaplayan çekyat, yatak, yorgan gibi bir sürü eşyanın videosunu çekerek sosyal medya üzerinden Avcılar Belediyesi'ne yolladı. Kısa zamanda zabıta ve temizlik ekipleri mahalleye geldi. 

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

Komşular, konut sahibinin kiracıları ile sorunlar yaşadığını ve kiracıları çıkardıktan sonra kullanılamayacak halde olan eşyaları pencereden yola attığını anlattı. Zabıta amiri, beyaz eşyaları almaya gelen hurdacılardan aldığı telefon ile emlakçı ve konut sahibiyle iletişime geçti. 

Konut sahibine 1.500 TL ceza kesilirken temizlik işçileri kaldırımdaki eşyaları kamyona yükledi ve götürdü. 

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sorunlara her gün başka bir örnek ortaya çıkıyor. Bir başka olay da Bursa'da yaşandı. Bursa'da, iş yeri sahibi Aykut Y.'nin, kira zammı ile ilgili  olarak aralarında husumet olan market işletmecisi Ahmet K. tarafından silahla vurulduğu belirlendi. 

Bursa İstiklal Mahallesi 4. Zafer Sokak'ta yaşanan olayda, araflar arasında yaşanan kira artışı tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede Ahmet K., yanında getirmiş olduğu silahla Aykut Y.'ye ateş ederek olay yerinden kaçtı. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla vurulduğu saptanan Aykut Y. hastaneye kaldırılırken,  Ahmet K. da saklandığı evinde yakalandı ve gözaltına alındı.

İş Bankası'ndan son 8 gün uyarısı geldi! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanlara tam 7 bin 500 TL yatıracak!

İzmirli depremzedelere emsal artışı şoku! Mahkeme iptal etti: Neler olacak?

Dolar harekete geçti! Yükseliyor! 23 Nisan Dolar/TL kaç TL? Dolar endeksinde son dakika!


Geri Dön