04 / 05 / 2024

Büyükçekmece park sayısı

Büyükçekmece park sayısı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Belçika'nın büyük şehirlerindeki evsiz sayısı arttı!

Belçika'nın büyük kentlerinde evsiz sayısının yükseldiği, yalnızca başkent Brüksel'de 933'ü çocuk, 5 bin 313 evsiz olduğu ifade edildi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Büyükçekmece Türkan Saylan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Türkan Saylan Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece Kumburgaz'a yeni okul!

Türk milli eğitime kazandırdığı sayısız okul sayesinde "Okulcu Hasan'' olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kumburgaz'a yeni bir okul daha kazandırdı.

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

​Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisi gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesis açılış için gün sayıyor.

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Büyükçekmece park sayısı Haberi

Büyükçekmece park sayısı


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.


Güvenlik önlemi alınıyor


Çocukların teneffüslerde zamanlarını çocuk oyun alanlarında eğlenerek geçirmesi için ilçe genelindeki okullara oyun aletleri kuran Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, oyun alanlarının sayısını arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Velilerinde bu konuda ki memnuniyetini göz önüne alan belediye ekipleri, çocukların güvenliği için parkları tel örgüyle çeviriyor. 


"Çocuklar sağlıklı gelişsin"


Çocukların ülkemizin geleceği olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Çocuklarımızın ders aralarında zamanlarını eğlenerek geçirebilmeleri ve daha sağlıklı gelişebilmeleri için ilçemiz genelinde ki okulların bahçelerine ve civarına çocuk oyun gurupları kuruyoruz. Amacımız çocuklarımızın mutluluğu. Oyun alanlarında ne kadar çok keyif alırsalar derslerinde o kadar başarılı olurlar" dedi.



Büyükçekmece...