29 / 04 / 2024

Büyükçekmece yol yenileme çalışmaları

Büyükçekmece yol yenileme çalışmaları

Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Büyükçekmece’de 5 yılda 1200 bina yenilendi!

Kentsel dönüşümde önemli bir yol kaydeden İstanbul Büyükçekmece’de son 5 sene içerisinde 1.200 bina yenilendi.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisleri modernize ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptığı açıklamada Celaliye Sosyal Tesisleri'nin iç ve dış mekanlarında yenileme çalışması başlattıklarını belirtti.

Büyükçekmece'nin yolları yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Büyükçekmece'nin 4 mahallesinde asfaltlama çalışması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba mahallerinde sürdürüyor.

Büyükçekmece Sinanoba sahili yeniden düzenleniyor!

2015 yılında başlattığı yol yapım ve asfaltlama seferberliğini hız kesmeden devam ettiren Büyükçekmece Belediyesi, Sinanoba ve Güzelce mahallelerindeki yol yenileme ve yapım çalışmalarında da sona geldi.

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Büyükçekmece Türkoba bölgesinin yol sorunu çözülüyor!

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, kış mevsiminden önce yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının tamamlanması için tüm bölgede denetimlerine hız verdi. İşte Başkan'ın açıklamaları...

Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arası 4.5 kilometre azalacak!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan iki yeni yol, Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arasındaki mesafe de 4.5 kilometre azalacak.

Büyükçekmece'de yol çalışmaları başladı!

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyükçekmece Belediyesi bu yıl içinde toplam 100 bin ton sıcak asfalt dökecek.

Büyükçekmece Köprüsü’nde asfalt çöktü!

ŞİDDETLİ lodosun yol açtığı dalgalar, E-5 Karayolu üzerindeki Büyükçekmece Köprüsü’nde asfaltı çökertti. E-5’in Edirne istikameti uzun süre trafiğe kapandı. Yol, yapılan çalışmalar sonucu yaklaşık 2,5 saat sonra kısmen trafiğe açıldı.

Büyükçekmece Güneş Sokak yeni çehresine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol ve tretuvar çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Atatürk Mahallesi, Güneş Sokak'ta başlatılan çalışmalar kapsamında mevcut yol genişletilerek, ihtiyaçlara yanıt verecek bir hale getiriliyor

Büyükçekmece kumsalına engelli yolu inşa ediliyor!

Büyükçekmece Belediyesi kordon boyunda başlattığı düzenleme çalışmaları sırasında engelliler için bir de yol inşa ediyor...

Büyükçekmece yol yenileme çalışmaları Haberi

Büyükçekmece yol yenileme çalışmaları


Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.


Büyükçekmece genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Acil Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, vatandaşlardan gelen uyarıları da dikkate alarak yol ve kaldırımlarda oluşan sorunları ortadan kaldırıyor.


Çalışmalar Sürüyor


Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Acil Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, Güzelce Meydanı, Hürriyet Mahallesi Akşam Sokak'taki olumsuzluklara anında müdahale ederek buradaki çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Ulus Mahallesi'ndeki yağmur suyu mazgallarında bakım onarım çalışması yaparken, Fatih Mahallesi Boztepe Camii'nde de çevre düzenleme çalışması başlattı.


"Halkımızın hizmetindeyiz"


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Yapım ve Onarım Ekipleri'nin tespit ettikleri veya vatandaştan gelen ihbarlar doğrultusunda belirlenen olumsuzluklara anında müdahale ettiklerini belirterek;...