29 / 04 / 2024

büyükçekmecede 1 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak

büyükçekmecede 1 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak

1 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Tarım Kredi'den tereyağına büyük indirim: Yetişen alıyor!

Tarım Kredi'den tereyağına büyük indirim. 1 kilo tereyağının satış fiyatı oldukça düştü. Elini çabuk tutan indirimden yararlanabilecek.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

5 bin metrekareden büyük toplam 1.400 bina 'Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar' konseptine geçti!

5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji zorunluluğu getiren düzenleme kapsamında toplamda 1.400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçti.

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

Tarım Kredi Marketleri başlattığı sabit fiyat uygulaması insanların yoğun beğenisi ile karşılandı. Tam 900 ürün için geçerli olan ve fiyat sabitleme kararına ilgi büyük olunca Tarım Kredi Marketleri aldığı kararı 1 ay süreyle uzatma kararı aldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hediyelik altın bileziklerde büyük indirim! Bilezik almak isteyenler koşun! Sembolgold 1 Aralık 2022 fiyat listesi 

Hediyelik altın bilezikler düğünlerde takı olarak en çok tercih edilen bilezikledir. Sembolgold'ta hediyelik altın bileziklerde büyük indirim başladı. Hediyelik altın bilezik fiyatı ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi...

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları yerle bir oldu! 1 ton demir kaç TL? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Gelen indirim sektörde deprem etkisi yaratırken demir fiyatları yerle bir oldu. Peki 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 4 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün indirim yağmuru başladı. Demir fiyatlarına büyük indirim gelmesi ile inşaat demir fiyataları dip rakamlara geriledi. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 4 Kasım 2022 1 ton demir fiyat listesi.

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

Büyükçekmece'de 16.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Gürpınar'da yer alan arsayı 16 milyon 89 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

büyükçekmecede 1 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak Haberi

büyükçekmecede 1 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak


1 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. 


Kesinti Saatleri: 12:00 - 20:00

Kesinti Tarihi: 01.11.2014

Kesinti Nedeni: Yatırım Proğramı Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Kavşağı Karayolları...