10 / 05 / 2024

büyükçekmecede metro istasyonu nereye yapılacak

büyükçekmecede metro istasyonu nereye yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 'Büyükçekmece Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Topbaş, burada yaptığı konuşmasında Büyükçekmece metro istasyonunun yapılacak kültür merkezinin içine girmesini planladıklarını söyledi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Büyükşehir Belediyesi imarlı 2 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan İlçesi Ertuğrulgazi ve Oymaağaç Mahallesinde bulunan akaryakıt istasyonu imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

Mersin Büyükşehir'den metro müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersinliler’in uzun süredir beklediği Mersin metrosu için müjdeyi verdi.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Kayseri Büyükşehir'den satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde bulunan akaryakıt ve servis istasyonu alanını ihaleyle satışa sunacak.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

büyükçekmecede metro istasyonu nereye yapılacak Haberi

büyükçekmecede metro istasyonu nereye yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 'Büyükçekmece Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Kadir Topbaş dünyaya örnek bir proje olan metrobüsü sadece Beylikdüzü'ne kadar getirebildiklerini kaydetti. 


Büyükçekmece'ye yapılması planlanan metro hattı ile ilgili bilgiler de veren Kadir Topbaş, "Şu anda projelerini yaptığımız 24 kilometrelik Bakırköy-Beylikdüzü metro hattı ihale aşamasına geldi. Daha önce ulaşımla ilgili görüştüğümüz arkadaşlarımıza Büyükçekmece merkeze bir istasyon yapalım dediğimde bana, 'Başkanım orada 30-40 metrelik derinlik köprü üzerine çıkar. İstasyon altta olmaz. Nasıl olacak?" dediler. Bu toplantıya gelmeden önce bir değerlendirme yaptım. Yüzeye çıktığı noktada oraya içinde sinemaları kültür sanat alanları olan bir kültür merkezi yapsak ve metroda oraya girse...Yani Haydarpaşa Garı gibi metro istasyonun içine girsin. Daha hareketli ve canlı bir proje olur. Bu talimatı biraz...