15 / 05 / 2024

Büyükkumla Barajı inşaatı

Büyükkumla Barajı inşaatı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik'te yapımı devam eden Büyükkumla Barajı inşaatını inceledi. Karaloğlu, Büyükkumla Barajı'nın 2045 yılına kadar Gemlik'in içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

Özbekistan ekonomisi 2021 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3 büyüme kaydederken inşaat alanında yüzde 0,5 oranında büyüme gerçekleştirdi.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Büyükkumla Barajı inşaatı Haberi

Büyükkumla Barajı inşaatı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik'te yapımı devam eden Büyükkumla Barajı inşaatını inceledi. Büyükkumla Barajı'nın 2045 yılına kadar Gemlik'in içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılayacağını belirten Vali Karaloğlu, şunları söyledi: "İnşallah 2018 yılında hem barajımız hem isale hatlarımız, hem arıtma tesisimiz tamamlanmış olacak. Gemlik ve çevresiyle beraber şu an için yaklaşık 100-110 bin nüfusluk bölgenin içme, kullanma ve endüstriyel ihtiyaç suyunu burası karşılamış olacak. Barajın yaklaşık 19 milyon metreküp yıllık su üretim kapasitesi olacak. Artık yavaş yavaş gövde inşaatına başlayacak aşamaya gelmiş durumda müteahhit firma. Mevsim ve şantiye koşulları iyi. İnşallah bu sene epeyce mesafe almış olacağız. Gövdeyi belli bir seviyeye kadar getirmiş olacağız. İsale hatiarı bir taraftan devam ediyor. Arıtma tesisinin yeriyle ilgili küçük bir sorun var, inşallah...