28 / 04 / 2024

Büyükşehir Belediyesi ek binaları

Büyükşehir Belediyesi ek binaları

1997 yılında Büyükşehir Belediyesi, belediye binasının yetersiz kalması nedeniyle, Çağlayan'da 100 bin metrekarelik alana ihale yoluyla yaptırılacak yeni bina için Belediye, kazanan firmaya Levent'teki otobüs garajını verecekmiş.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yeni imar planı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin çeşitli yerlerinde yeni imar planı çalışması yapıldığı iddiası hakkında açıklama yaptı. Belediye gerçek dışı haber ve duyurulara itibar edilmemesi istedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'in ek hizmet binası açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’da kurduğu ek hizmet binası hizmetlerine başladı. Elbistan’daki ek hizmet binasını ziyaret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, binayı gezerek bilgiler aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ek binası 2016'da açılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından projesi hazırlanan yeni ve modern hizmet binasının 2016 yılı içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binasına kavuşuyor!

“Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası” proje çalışmaları tamamlandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından projesi hazırlanan yeni hizmet binasının 2016 yılı içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden arazi açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yürütülen soruşturma ile ilgili Melikşah Üniversitesi tarafından yapılan basın açıklamasına cevap verdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi iddiaların tamamıyla asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirtti...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi mesire alanları inşa ediyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni hizmet binası arayışına giren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki 10 katlı ek binasını kiraladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2015 yatırımlarını açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı taslak bütçesi Büyükşehir Meclisi’nin Kasım ayı ek oturumunda kabul edildi. Gerçekleştirilme hedefi yüzde 90 olan bütçede en büyük pay yatırımlara ayrıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'nda bina yaptırıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Anadolu Yakası'nda bina yaptırıyor. İstanbul Anadolu Yakası kamu binaları bakım onarım ve ek hizmet yapıları inşaatı yapım işi açık ihale usulü ile yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi ek binaları Haberi

Büyükşehir Belediyesi ek binaları



Arsa karşılığı belediye binası


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni hizmet binası yapacak firmaya İETT'nin Levent'teki otobüs garajının arsasını verecek.


Para çıkmayacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Saraçhane'de bulunan belediye binasının, yetersiz kalması nedeniyle, Çağlayan'da 100 bin metrekarelik bir alana yeni bina yapmaya hazırlanıyor. İhale yoluyla yaptırılacak yeni bina için Büyükşehir Belediyesi para ödemezken, ihaleyi kazanan firmaya İETT'nin Levent'teki otobüs garajı verilecek.


Dört ayrı bölüm


Çağlayan'da yaptırılacak olan yeni belediye binası dört ayrı yapıdan oluşacak. Bütün hizmet birimlerini bir araya getirme amaçlayan binanın yapımı başlandıktan 18 ay sonra bitirilecek. 77 bin 600 metrekaresi yer üstünde, 22 bin 400 metrekaresi yer altında olacak yeni binada, başkanlık ve meclis...