08 / 05 / 2024

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Mercanlı imzasıyla kuruldu.

Memurlar için dikkat çeken talep! Büyük şehir farkı mı geliyor?

Büro Memurları Sendikası Genel Başkanı Yusuf Yazgan, artan konut ve kira fiyatlarına değindi ve büyük şehirlerde yaşayan memurlara ‘büyük şehir farkı’ verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

İzmir Büyükşehir'in Beyoğlu'ndaki arsası satılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda satmak istediği arsa, satılmayacak. Başkan Tunç Soyer, AKP'lilerin önerisi üzerine geri adım attı...

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik ev yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi icralık oldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne müşavirlik hizmeti veren Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi 4 senelik alacağı olan 1 milyon 17 bin TL'yi tahsil edemeyince icraya başvurdu.

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede



Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Mercanlı imzasıyla kuruldu. 


Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Sayısal Halihazır Harita Üretimi, Fotogrametrik Harita Üretimi, Topoğrafik Harita Üretimi, Lidar uygulamaları yapılması, 3D city model uygulamaları, ortofoto haritaları ve mozoik harita üretimi, 3D city modelleme ve uçuş simülasyonları oluşturma, uydu görüntülerini değerlendirme ve analizlerinin yapılması. Yersel yöntemlerle alan ve güzergah haritaları düzenlemek. b. Jeodezi ve mühendislik ölçümleri yapmak, kadastral haritaları üretmek, maden yerüstü ve taş ocakları üretim haritası yapmak, batimetrik haritalar yapmak, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şeritvari haritaları yapmak, köy yerleşik alan haritaları yapmak, benzinlik, kooperatif, fabrika,...