30 / 09 / 2024

büyükşehir okullara asfalt

büyükşehir okullara asfalt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan toplantılar sonucu ilk etapla Altındağ, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinde bulunan toplam 49 okulun bahçesinin asfalt serimi, bakımı ve onarımı gerçekleştiriliyor...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Bursa Büyükşehir'den okullara ek derslik!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi kentteki okullara ek derslik kazandırıyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 325 okula saha!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara basketbol ve voleybol sporlarının yapılabildiği sahalar inşa ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Antalya Büyükşehir'den 350 milyon TL'lik yol yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının asfalt sezonunu Manavgat’ta açtı. Daha önce bakım ve onarımı yapılan Yukarıışıklar ve Çayyazı Mahalle yolları şimdi de sıcak asfaltla buluşuyor.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Malatya Büyükşehir'den 923 kilometre asfalt!

Büyüyen ve gelişen Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama alanında başarılı çalışmalar yaptı.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

büyükşehir okullara asfalt Haberi

büyükşehir okullara asfalt

Büyükşehir Belediyesi tarafından okulların ihtiyaçlarının belirlenmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan toplantılar sonucu ilk etapla Altındağ, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinde bulunan toplam 49 okulun bahçesinin asfalt serimi, bakımı ve onarımı yapılıyor.


Okul müdürlerinin taleplerinin değerlendirildiğini belirten Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, ilk etapta 49 okulun bahçesine asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını programa aldıklarını söyledi.


Okul bahçelerinde asfalt serim, yama, bakım. onarım, tadilat çalışması yapacaklarını, ızgara ve mangalların elden geçirileceğini anlatan Üçpınar, çalışmaların lıızla devam edeceğini, yeni gelecek taleplerin de değerlendirileceğini söyledi.


Fen işleri Daire Başkanlığı tarafından ilk olarak Etimesgut'ta bulunan Erzurumlu İbrahim Hakkı Ortaokulu. Altındağ Karapiirçek'le bulunan Muradiye Okulları ve Yenimahalle llçesi'ııde bulunan Fatih llkokulu'nuıı bahçeleri asfaltlanarak, öğrencilerin kullanımı için daha rahat ve konforlu hale getirildi.


Büyükşehir Belediyesi Fen...