02 / 05 / 2024

büyükyalı iletişim

büyükyalı iletişim

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı'nın dava süreci devam ediyor.

Büyükyalı Evleri Zeytinburnu!

Büyükyalı Evleri Zeytinburnu projesi Kazlıçeşme sahilde Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Büyükyalı Evleri Zeytinburnu projesi Mart 2016'da resmen satışa çıkarılacak...

Kazlıçeşme Büyük Yalı Residence!

Kazlıçeşme Büyük Yalı Residence projesinin Mart - Nisan 2016 tarihlerinde başlaması planlanıyor. Kazlıçeşme Büyük Yalı Residence projesinde konut, ofis, otel alanları olacak.

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Büyükyalı'da son 4 ayın en yüksek satışı gerçekleşti!

Büyükyalı, Temmuz-Ekim döneminde en çok satış yapan proje oldu.  Proje Avrupa genelinde "En İyi" seçilerek Five Star ödülüne layık görüldü. 

Büyükyalı İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul Evleri güncel fiyat!

Büyükyalı İstanbul Evleri güncel fiyat listesi 850 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunulan proje İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yükseliyor...

Büyükyalı İstanbul en son fiyat bilgisi 2017!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde yükseliyor. Büyükyalı İstanbul projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Temmuz-Ekim döneminde Emlak Konut satış şampiyonu Büyükyalı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi Temmuz-Ekim döneminde satış şampiyonu oldu.

Fendi Casa markası Büyükyalı’yla Türkiye’ye geliyor!

İtalyan zarafetini tüm dünyaya taşıyan Luxury Living Group ve Özak GYO dev bir iş birliğine imza atıyor. Fendi Casa, ilk kez Türkiye’de Büyükyalı ile bir gayrimenkul projesinde yer almayı planlıyor. 

Özak, Yenigün İnşaat'ın Büyükyalı'daki paylarını aldı!

Özak GYO, Yenigün İnşaat'ın Büyükyalı İstanbul projesindeki yüzde 5'lik payını 9 milyon 743 bin 63,66 dolar bedelle devraldı.

Büyükyalı İstabul'daki bağımsız bölüm sayısı 1.719 oldu!

Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstabul projesindeki bağımsız bölüm sayısı 1.719 oldu

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul Konutları ödeme planı!

Büyükyalı İstanbul Konutları toplam 1.500 daireden oluşuyor. Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan proje İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alıyor...

Büyükyalı İstanbul Evleri'nde ödemeler 2019'da!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi 1.500 konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Büyükyalı İstanbul Evleri'nde ödemeler 2019'da başlıyor.

Büyükyalı İstanbul 2017 ödeme şartları!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde yer alıyor. Projede ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

büyükyalı iletişim Haberi

büyükyalı iletişim

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı'nın dava süreci devam ediyor.


Kap Açıklaması:

Büyükyalı Projesi arazi sahibi Emlak Konut GYO'nun 25/04/2017 tarihli KAP açıklamasında da belirtildiği üzere; Zeytinburnu'ndaki eski tank fabrikası arazisine ilişkin imar planlarının iptali  doğrultusunda verilen Yerel Mahkeme kararları hakkında İstanbul Bölge İdare Mahkemesi tarafından iptal kararlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verilmiş olup hukuki süreç devam etmektedir. Ayrıca proje ile ilgili inşaat ve satış süreçleri ruhsatına ve mevzuata uygun olarak sürdürülmektedir.Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...